Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Na samotě u lesa,kde chlast teče proudem

19. 09. 2008
2
2
1429
Autor
Rendalt

Historka z dob když jsem byl ještě mladej.

Byla to docela velká chatka na kraji lesa a vevnitř to vřelo.Banda puberťáků tu dělala spářku a já tam nemohl chybět.Bylo mi šestnáct.

Seděli jsme v kruhu ve velké místnosti.Uprostřed byl stolek,který se doslova prohýbal pod tíhou lahví s chlastem.U stropu visela žárovka napojená na starou autobaterii,která matným světlem osvětlovala místnost.Venku byla tma a pršelo.

Někdo rozlíval do štamprlí slivovici.Dostalo se na každého.Nadechni,polkni,vydechni a pak hned další runda.A to všechno znova a znova.Slivka,rum,vodka,jestli pálí,zalij to pivem a jedeme dál,výmluvy neberem.

Někdo mi podal nabité sklo.

,,Dej si,je to nářez.“

,,Když já s tím chtěl skončit...“

,,Neser a dej si pořádnýho šluka!“

Vzal jsem to a pořádně si potáhl.Málem jsem se při tom udusil,ale člověk se musí umět ovládnout.

,,Uhmm,hrubej,uhmm,model,uhmm,uhmm...“

Byl jsem už slušně nalitej a navíc to svinstvo začalo rychle účinkovat.Chvíli sem tam jen seděl,smál se a čepici měl nakřivo.Pořád tam chodili noví lidi a chlastali s náma.Šel jsem se vychcat a cestou se s někým porval.Když sem se vrátil,zakopl jsem o plechovej odpadkovej koš,kterej se tam jen tak povaloval.

,,Co to kurva ... “

Vší silou jsem do něj kopnul až přeletěl přes celou místnost a narazil do zdi.Troy,místní bezdomovec,kterej tam taky přišel posedět,na mě začal řvát,že se chovám jak hovado a ať ho raději moc neseru.Poslal jsem ho do hajzlu a šel si nalít kořalku.

Později někdo hodil panákem o zeď a všechny střepy se vysypaly na mě.Vyletěl jsem v ožraleckém vzteku odhodlán někoho zavraždit,ale Troy mě usadil,že to byla náhoda,ať nenervím.Zasranej čurák ...

Pak jsem si všimnul,že všichni chodí do jedné ze zadních místností,tak sem tam šel taky.Byla tam tma a postel.Na té leželo pár ožralejch lidí.Skočil jsem mezi ně a na někoho dopadl.Byl to můj kámoš Zucco.

,,Hej,kurva!“

,,Nazdar Zucco,víš že je na tebe docela měkkej dopad?“

,,Slez sakra ze mě,doprdele!“

,,Proč?“

,,Vážíš snad metrák!“

Tak jsme tam tak leželi a čuměli.Pak tam přišla holka s největšíma kozama a prdelí ve střední Evropě a začala tam kouřit péro jednomu z borců.Konkrétně Gregovi,rozmazlenýmu hajzlíkovi s hodně bohatýma rodičema,kterýho sem ze srdce nenáviděl.Teď sme ale všichni čekali,až se udělá a na nás taky konečně dojde řada.

Bohužel,Greg byl tak vožralej,že svýho ptáka skoro ani necítil a tu kozatici to za chvíli přestalo bavit.Smůla.Pořád tam ale pár holek zbývalo.Popadl sem jednu,něžně se jí ovinul kolem zad a jemně se jí zakousl do ušního lalůčku.Neucukla,takže sem jí pošeptal,jestli si to nechce rozdat.Zakroutila hlavou.

,,Sorry,ale mám krámy ... „

Kurva!

Vrátil sem se zpátky do místnosti s chlastem.Ta udělaná vykuřovačka tam seděla a pila rum.Šel sem k ní a začal se s ní líbat.Bylo mi úplně jedno,že před chvílí měla v hubě Gregova ptáka.Zašmátral jsem rukama a pořádně zmáčknul ty její neuvěřitelný koziska.Vyjekla bolestí a odstrčila mě.

,,Ty hovado,nešahej na mě!“

Zasmál jsem se lokl si trochy rumu.Pak jsem si všimnul,že na vedlejším kanapi spí Troy.Měl dlouhý nemytý vlasy,brýle jak popelníky a na hlavě trapnou čapku.Oblečenej byl do kalhot a moc krátkýho červenýho trika,ze kterýho mu lezl jeho nechutnej pivní mozol.Jeho manželka ho prej vyhodila z domu,když ho načapala v posteli s nějakým chlapem.Odpornej buzík.Nenáviděl jsem ho.

Uprostřed stolku byl zapíchlej bajonet.Ani nevím,kdo ho tam dal.Vzal jsem ho ruky a stoupnul si k Troyovi.Měl jsem sto chutí vrazit mu ten bajonet do břicha a rozpárat mu pupek až by mu vypadly střeva a on by řval a řval a řval a já bych si jen vklidu dal dalšího panáka a pak si to rozdal s tou kozaticí až by řvala stejně jako on a já bych se smál a pak by už nebylo nic než tma a nekonečno ...

Nevím jak dlouho sem tam takhle stál a potácel se s pocitem úplného zatmění smyslů.Asi sem vypadal docela nebezpečně,šílenec s nožem v temné lesní chatě.Všimla si toho i ta děvka a vyděšeně na mě čuměla a Troy si tam zatím jen tak spal a bylo mu všechno jedno.Napětí protrhl až Zucco,který se přikolébal nevím odkud a zařval.

,,Héj,kterej šulín mi vypustil kola?“

Bylo to jako kouzelná formule,spásné zaklínadlo.V tu chvíli sem zase ucítil pevnou půdu pod nohama.Zahodil jsem bajonet do kouta a chytl Zucca kolem ramen.

,,Hééj,tak to kurva nevím,ale každopádně bysme se na to měli napít!“

A tak sme tam seděli a chlastali až do rána.Další den jsem s vypálenejma vnitřnostma a strašnou kocovinou odehrál vynikající zápas jako pravé křídlo místního dorosteneckého týmu.Byl jsem u všech tří našich gólů a po zápase jsme dostali pivo a klobásu.

Byly to fajn léta.


2 názory

Flákač
24. 01. 2010
Dát tip
cha, to je panoptikum :) t.

PÁTER
12. 12. 2009
Dát tip
Je to gól, dávám Tip*

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru