Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Černá není barva lásky

19. 09. 2008
5
28
1401
Autor
Miss Sunset

Stejně Tě miluji...

V sychravém dešti - černý asfalt,
padaj kapky - slzy

uprostřed davu
jsem tak sama
a všechno mě tak
mrzí

Snad zapomenem brzy

28 názorů

Toscana
23. 08. 2009
Dát tip
*nestojí - sorry

Toscana
23. 08. 2009
Dát tip
Napsal jen názor a napsal ho stručně, abys ho pochopila bez "hledání mezi řádky". Mj. ten názor byl OK, i když tobě nejde pod nosík. Tohle dílo fakt nestoní za nic.

Miss Sunset
23. 08. 2009
Dát tip
jenže to mohl napsat víc hezky.. a ne že je to víc než hrozné

Toscana
23. 08. 2009
Dát tip
HEZKÁ KRITIKA?????????????????????????? Ses zbláznila?? Copak kritiky jsou jen hezké, i když to, co je kritizováno, nestojí za nic?? UŽ SE, HOLKA, KONEČNĚ PROBUĎ, NEBO TĚ ČEKÁ HODNĚ TĚŽKÝ ŽIVOT. (Na vysvětlenou: i hodně drsná kritika není útok, naopak, ti, kteří ji poskytnou, se tě snaží postrčit někam dál, aby ses třeba buď víc snažila hledat, co bude lepší, nebo naopak začala dělat to, co doopravdy umíš a neztrácela čas tím, co ti nejde. Každý člověk má talent na něco jiného přece. Mj. ti, co ti sem napsali, mohli svůj čas využít mnohem lepším způsobem, než házením hrachu na zeď - protože přesně tak to u tebe dopadá. Krom pocitu, že ti jde někdo po krku, sis z toho nevzala nic. Ubezpečuji tě, že všem, kdo ti tu nějaké hodnocení napsali, jsi ty jako osoba nejspíš veskrze ukradená a nemají jediný důvod proč by tě napadali.)

Toscana
23. 08. 2009
Dát tip
PS: Nebo je snad pro tebe přijatelnější, když ti někdo do očí řekne, jaká jsi skvělá, a pak po straně a za tvými zády trousí pomluvu za pomluvou o tom, jak jsi totálně mimo misku?? No, já bych tedy byla radši, kdyby mi přítel řekl na rovinu, co si myslí, protože jen tak ho mohu brát jako přítele a právě od toho ti PRAVÍ přátelé jsou.

Miss Sunset
23. 08. 2009
Dát tip
a tobě to od něj přijde jako hezká kritika?

Toscana
23. 08. 2009
Dát tip
Nejen můj, bohužel. Ale ty drsnější kritiku přijmout nedovedeš - viz: A.Sovinský: tohle je naprosto neoriginální text, bez jistry, bez nápadu, a navíc špatně napsaný. Tohle není hrozné, to je mnohem dál tvoje reakce: Jsi zlý Alexandre. Nemám tě ráda. Prostě kdo tě nechválí, je tvůj nepřítel?? Ono to v životě bývá spíš naopak, přítel, který tě chválí, i když děláš chybu za chybou, ti poskytuje to, čemu se říká "medvědí služba".

Miss Sunset
23. 08. 2009
Dát tip
tak beru... jenže to je tvůj náz

Toscana
23. 08. 2009
Dát tip
Zatím jsem ti nenadávala, jen jsem ti doporučila použít mozek (máš-li jaký) a číst to, co ti tu lidi píšou v kritikách. Co píšeš, patří v podstatě k písmáckému skoro odpadu, bohužel. Víc tu poezii čti, než ji začneš psát sama, dá ti to přehled o tom, jak má poezie vypadat. To, že se něco rýmuje, ještě neznamená, že to je poezie. Navíc když už chceš něco zveřejnit, mělo by to nějakým způsobem oslovit i jiné (a tím nemyslím tvé nekritické kamarády, ale běžného čtenáře). A pokud hlubší kritiku nesneseš a vnímáš ji jako útok, pak nedávej své věci do Arény, kde o tu hlubší kritiku v podstatě zveřejněním žádáš. Kritika ti může pomoct podívat se na své dílo nezaujatě. Jenže jak to vypadá, ty o nezaujatý pohled na věc vůbec nestojíš, protože když ti ho někdo tady sdělí, namíchneš se a kopeš kolem sebe. Inu, tak zveřejňuj v Dílně a ne v Aréně, a máš po starostech. Hlubší kritika by tě ovšem mohla posunout někam dál od plytkých obratů a samoúčelných rýmů. Proti tobě jako osobě nemám vůbec nic. Lidi, které neznám, jsou mi v podstatě lhostejní, takže si to neber osobně. Když pod tvou práci napíšu, že nestojí za nic, je to jen o té práci.

Miss Sunset
23. 08. 2009
Dát tip
toscana: ty něco proti mně máš, že mi pořád nadáváš?

Toscana
22. 08. 2009
Dát tip
Pokud na Písmáku zveřejníš dílo, musíš počítat i s tím, že se ti na hlavu snesou i kritiky, ve kterých tě nikdo chválit a plácat po ramínku, jaká jsi skvělá, nebude. To je prostě riziko podnikání. Tvá reakce na Alexandra Sovinského je velmi blízká té z pískoviště v mateřské školce, jen ještě chybí, abys dupala nožičkou. Nebylo by rozumnější se zkusit zamyslet nad tím, co ti tu lidi píšou, jestli v tom není kus pravdy? A pak s tím i něco udělat? Ono to, co z člověka vypadne v prvním ajfru, nebývá zpravidla nic moc a chce to se k tomu vracet a cizelovat a brousit to volbou jiných metafor např. Taky tě asi moc nepotěším: tohle je hodně slabé!

Veeriiaann
14. 08. 2009
Dát tip
ten konec je fakt moc....piš si svý pocity na papír, a zpracovávej je až s odstupem, ano? asi uděláš lépe... začátek- s přivřením oka ujde, ale jinak to vypadá, že na toho chlapce vrčíš...

Miss Sunset
08. 11. 2008
Dát tip
dík!=)

Sadaf
08. 11. 2008
Dát tip
slzy - brzy, ne mrzí...to jen tak na okraj...souhlasím s tím, že to není nic origoš, ale o tom je poezie??? Sluncezápade, piš dál, tím nikdy nic nezkažíš a pořád je lepší se z něčeho vypsat, než skočit ze skály:-)))

Honzyk
04. 10. 2008
Dát tip
Jitulko, neposilej mi avi: diky!!!DDDD

Miss Sunset
04. 10. 2008
Dát tip
Alexandr: a ty neumíš kritizovat =)

Miss: krásné vyjádření smutku ze z klamání z nešťastné lásky! Přímo cítím ten mokrý asfalt, jak klouže a já s ním, někam do propasti! tip!

Miss Sunset
04. 10. 2008
Dát tip
Jsi zlý Alexandre. Nemám tě ráda.

Honzyk
20. 09. 2008
Dát tip
...inu, na gymplu psala jedna divka podobne verse, rikali jsme ji opovrzlive "basnirka":))...ale pak se ukazalo, ze byla docela fajn, jen se tou pozou jaksi obrnovala... ... nosila bily sal i na houby, pry tedy.... ...prolog naivni, az to triska dverma, text taktez... -------"mrzi - brzy"....to ne, diky, se neuraz...

Rajmund
20. 09. 2008
Dát tip
Slovo "brzy" na konci? I "brzdy" by byly přijatelné.

Cornelie
20. 09. 2008
Dát tip
Njn:-) Ale zrovna tenhle cynismus patří mému pocitu:-)

Miss Sunset
19. 09. 2008
Dát tip
pchch... si ty cynické cinty cintej jinde.. :P

Cornelie
19. 09. 2008
Dát tip
Mrzí? Pozdě..

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru