Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Poetická čajovna JM (15)

01. 10. 2008
0
22
1885

Ze zdravotních důvodů se ruší a přesouvá na měsíc prosinec říjnový pořad, avízovaný na stránkách Galerie Cesty ke světlu. (V listopadovém pořadu budou vzácnými hosty spisovatelé a básníci Petr MUSÍLEK a Petr KUKAL)


22 názorů

avox
01. 10. 2008
Dát tip
Ano, teď už je to jasné. Chtěla jsem se původně zeptat, ale pak se objevila ta žabomyší válka a mne přešla chuť, stejně se tam nedostanu... Ale taky mne napadla klasika - Mnoho povyku pro nic! :-))

papouch
01. 10. 2008
Dát tip
..ně!

:o)

mašinfíra
01. 10. 2008
Dát tip
óóóó jaké pocty se mi dostalo, snad jen k tomu vašemu dopisování. Připomíná mi to román: Što dělať., od jistého sibiřského revolucionáře. Který v minulém století rozpoutal rozsáhlé vymývání mozků národů celého světa jistou utopii. Jinak bych to nazval slušně:\/ Baladou o hov...

PS: Ať nejsem nespravedlivá - také mašinfírovi děkuji. Moc.

jsem rád, že diskuse splnila svůj účel :o)

Souhlasím. Jde o to, že ze tvých ohledů, aby na tomto místě někdo nevytvářel nesmyslné dohady, jak rozumí či nerozumí sdělení, jsi mě tohoto nebezpečí bravurně uchránil. Děkuji já tobě.

Neděkuji ti. Nejde o korespondenci, jde o to, jak vypadala upoutávka na úplném začátku. K té se vztahovaly všechny mé následující reakce.

opr: celý život - neumím na novém stroji kopírovat některé texty, musela jsem to opsat, doufám, že pečlivě - neděkuj mi, udělala jsem to pro tebe ráda

a-n: není to moc srozumitelné...přesouvá se na prosinec, ale co? listopad s Musílkem? Upoutávka na akci, která neexistuje, zase způsobí spoustu dohadů a výpadů... rozumím tomu tak, že čajovna je pravidelná akce. Ale takhle to berou jen zasvěcení, ostatní se řídí upoutávkami, pravidelnost ještě nemají zafixovanou... j-m: jsem si jistá, že je to dostatečně srozumitelné a kdo neví, se zeptá - dělám to tak sama celá život a přijde mi to logické i praktické Aleši, doufám, že teď už je všechno v pořádku ke tvojí plné spokojenosti - pokud je to v mých silách, ráda vždy věnuji svůj čas porozumění. Měj klidný den.

promiň, nazývám tak zprávy posílané zdejší poštou jako soukromé - a pokud ti záleží na objektivitě, za okamžik předchozí dialog zkopíruji

a nejednalo se o sms, ale o standardní komentář...:o) zřejmě se asi už k původnímu znění těžko čtenáři dostanou, nemá smysl se tématem dál zabývat.

Nezměnil se nijak podstatně - pouze o údaj, že jde o říjnovou, avizovanou v GCS. Tvoje sms mě zastihla uprostřed rozpracovaného textu. Jsem si jistá, že i původní verze splňovala plně svůj účel.

vzhledem k tomu, že se v průběhu času obsah upoutávky podstatně změnil, může se jevit diskuse poněkud nemístnou...tak se případným nechápajícím čtenářům omlouvám.

respektuji tvoje přání

ano, zabloudil jsem na tu upoutávku omylem. Jako bych tu nikdy nebyl...

Aleši, ještě před krátkým časem jsem patřila veřejně mezi tvé oblíbené autory. Evidentně se to vyškrtnutím ze tvého seznamu změnilo. Nechápu tedy důvod tvých návštěv na mých stránkách. Přinejmenším by ti ubyla starost koho kdy kde jak a proč informuji o svých krocích dříve než tebe. Nicméně i v tomto případě se jedná o tvůj subjektivní dohad. Dosud jsem informovala pouze vystupující šansoniérku a provozovatele čajovny. To snad je logické. Jsem ráda, že už to všechno chápeš správně.

mašinfíra
01. 10. 2008
Dát tip
no comment...

slušnost? O existenci říjnové čajovny nemá tady nikdo ani tušení, kromě autorky a možná několika zasvěcených. Ti se o zrušení jistě dověděli už dřív a jinak. Takže jaký smysl má takováhle upoutávka?

Nic originálního. Pořad je avízován pravidelně každý měsíc na této stránce. Vzhledem k tomu, že je již v předstihu uveden na stránkách Galerie Cesty ke světlu v programu Křišťálové čajovny, považuji za vhodné uvědomit svoje zdejší přátele, kterých se toto sdělení týká, o jeho odkladu. Do poslední chvíle jsem očekávala zlepšení svého zdravotního stavu, aby se mohl tento večer uskutečnit. Chápu, že je ti hodně líto, že se nebudeš moci tentokrát zúčastnit, ale nebuď z toho smutný, budou další příležitosti, jak svůj zájem o mé hosty ukojíš.

mašinfíra
01. 10. 2008
Dát tip
je to slušnost Aleši !

upoutávka na zrušený pořad, který předtím ještě nebyl avizován? Originální :o)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru