Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Skoro blues

14. 10. 2008
10
23
1627

"Abys získal to, cos nikdy neměl, musíš udělat něco, cos nikdy neudělal." Mac Anderson /s díky za inspiraci od avox/

Proč se ptáš jak se mi daří lásko proč se ptáš na prahu stáří náskok mám víš to sám nevnímám bolesti příští lásko nevnímám jsem dítě - jiskřím náskok mám víš to sám co o mně cizí kdo ví bolí mě svými slovy vnitřními svými stavy pár chvil když od popravy má proč se ptáš v čem smysl vězí lásko proč se ptáš je vždycky něco mezi znáš dobře sám kvůli nám sněžilo v létě lásko kvůli nám na tomto světě náskok mám víš to sám před pár dny tak si drazí milenci jsou si vrazi kdo komu do zad vrazí nůž - až mě mrazí lásko má proč se ptáš jak se mi daří lásko proč se ptáš na prahu stáří náskok mám víš to sám proč se ptáš v čem smysl vězí lásko proč se ptáš je vždycky něco mezi znáš dobře sám

23 názorů


Norsko
14. 10. 2008
Dát tip
syrové*

kam tě vede slepá zášť.....

děkuji Ti, Fiúúú...

moorgaan
14. 10. 2008
Dát tip
no mě se neptej:-))) /***

avox
14. 10. 2008
Dát tip
Jsi na vlastní stránce, tak máš právo na poslední slovo, přidej klidně ještě trochu žluči stále to jen a jen o tobě svědčí... já už dál na tvá slova reagovat nebudu, pa :-)

Jarmíla_Moosová: neškrab si to...

Co řešíš, Naďo? Sekundovat ti nehodlám, nenarodila jsem se na pavlači. Se sebou se srovnej ty sama.

avox
14. 10. 2008
Dát tip
ach tohle? až dnes? tak jen se dobře podívej, tvoje zprávička měla datum 10.10. 13:54:14 moje byla odpovědí s datem 10.10. 14:13:00 Kdybys mi nepsala, neměla bych důvod tě oslovovat a jestli ji zveřejníš doslovně, můžeš, stojím si za každým slovem které jsem tam napsala :-)

uděláme hudbu, Ani, už to plánujeme - díky :)))

macecha
14. 10. 2008
Dát tip
Jarmilko, tak u této krásné písničky bych chtěla slyšet i hudební doprovod. Opravdu se mi to moc líbí. Díky. *

mašinfíra
14. 10. 2008
Dát tip
...asi jak kdy, kde a komu...

mašin: řekla bych, že v klimakteriu ano

avox, nezveřejním zde soukromou zprávu od tebe, ctím soukromí své i jiných, jen pro tvoji informaci, posloužila mi jako inspirace k tomuto dílu - nic víc, nic míň

avox
14. 10. 2008
Dát tip
hm... pěkné, slušelo by se poděkovat Proč jen mne napadá v jednom kuse ta stará pravda o potrefené huse? Vždyť já jen pro sebe jsem si psala, žádný z mých řádků ti nevěnovala, tak proč si je zvedáš? ale když jinak nedáš... :-))

Ó
14. 10. 2008
Dát tip
*

jarmilo ako vždy - takže po tichučky a bez slov...ale stále rovnako...úprimne!

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru