Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Jak se dělá SEX

14. 10. 2008
4
9
1145
Autor
Depresista

Přečtěte a doplňte, pokud vám tam něco chybí nebo co by to chtělo, aby to bylo provokativní a přitom použitelné a čtivé.

Jak se dělá sex

Motto : Jen za ruku stačí vzít .. sex je o doteku, teple, sympatiích, bezpečí.


Někdy je člověk rozpačitý z toho, jaké nervy mívají chlapci s tím, že nevědí co a jak. Viděli kupu drsného porna, vědí, co všechno jde se ženou dělat. I od své slečny pak očekávají v posteli experimenty, které jsou ve skutečnosti z říše snů perverzních režisérů a gumových cvičených modelek. A přitom jim obvykle k realizaci schází jen jeden drobný detail. Jak si o to říct ?

Jasně, že je vše jasné a že mu to kouká z očí. Jenže u průměrného chlapce, který má trému, potí se, zadrhává, perverzně se usmívá a vůbec celkově vypadá velmi podezřele a nepředvídatelně. Z toho jde spíše strach a děvče, které se řídí hlavně pocity vidí především tu červenou barvu, která hlásá "s tím ne, ten je divnej" případně "jde z něj strach a chová se jak magor".

I naprostý tupec, který bude v klidu, v pohodě, bude se chovat předvídatelně a nebude působit "divně" si zasouloží jednoznačně dříve než kdokoliv, kdo to bude řešit a řešit a bude se snažit být "spontánní" nebo "zapůsobit".

Vážnou chybou bývá brát vážně, co žena či dívka říká. Tím nemyslím to klasické, že "ne" znamená "ano", ale spíše fakt, že žádné "ne" není u ženy definitivní a že běžně většina žen přizná, že si je muž či přítel získal "tahem na branku" a "vytrvalostí" a že ještě pět minut před tím než se začali milovat, tak by přísahaly, že s ním nic alespoń dnes mít nebudou, ale pak to "přišlo tak nějak samo". Jsou to pudy. Ženy jsou naprogramovány na sex. A muži také, jen trochu jinak. Muž plánuje. Žena obvykle sama netuší, co za okamžik udělá. I proto nemá smysl jakoliv řešit cokoliv, co se říká, pokud činy nejsou se slovy v jednotě (a to jsou u žen jen velmi zřídka - vybavuji si scénu, kdy muž ženě rozepíná podprsenku a ona mu říká "To bychom neměli" a pomáhá mu rozepínat knoflíky u halenky).

Sex totiž vůbec není o nějakém plánování. Zatímco muž se inspiruje očima, ženu sice sympatická sexy tvář, atletická postava, mužnost, vitalita a milión drobností také inspiruje, ale není to pro ni zdaleka tak důležité, jako dotyky, pocity, atmosféra, vůně a vzrušení. Praskající krb, podmanivá hudba, dvě skleničky chlazeného vína, několik růží, pár lichotek a příjemná atmosféra, to je právě ta "romantika",  kterou "náročná" žena pro sex potřebuje. Potřebuje se uvolnit. Nic víc.

Existují i expertky, na které funguje inteligentní humor, nadhled, bystrost a převaha nad ostatními samci i ženami. Jsou to často inteligentnější ženy, které dokáží zaregistrovat, že balící techniky a kecy většiny mužů jsou prakticky shodné a proto uvítají odlišnost, kterou však nadpoloviční většina žen nerozpozná a pro ty hodně prosté je odlišnost dokonce odpuzující, protože ji nedokáží zaškatulkovat a mnohem snaažší je pro ně kopulovat s běžnými machýrky, kde lze podle rozsahu, intenzity a hlasitosti machrování snadno rozpoznat machra většího od menšího.

Část žen si převahu intelektu projektuje jako dominanci a protože ženy jsou přirozeně submisivní, tak jim takový muž imponuje někdy i více než agresivní opilec, protože na rozdíl od něho není nebezpečný v tom směru, že by dominance skončila tím, že v rámci předvádění "kdo je tady pánem" dostane přes ústa i jeho "milovaná". K dominanci je však třeba říct, že je pro řadu žen velmi důležitá a to zvláště u těch, které by to nikdy nepřiznaly, tak v soukromí nebo při milování chtějí zažít věci, ke kterým by se nepřiznaly ani před svou nejlepší kamarádkou. I proto se před sexem často alespoň trochu pije.

Některé hodně cílevědomé ženy si vybírají místo mužů vyloženě primitivní hovada, u kterých se dá jasně předvídat co bude a výsledky se dostaví rychle a spolehlivě (sex, těhotenství, manželství, první facka, druhé dítě). V tomto ohledu mne vždy ohromí inzeráty, kde slečna hledá muže, který "nemá problémy sám se sebou" a "má vyřešenu minulost" a "má jasno". Kdo tohle o sobě může říct ? Jedině duše prostá a přímočará.


Ale zpět k sexu. Ten není o přemýšlení. Dokonce by se o něm nemělo ani mluvit, pokud k němu má skutečně dojít a pokud má za něco stát. Proto několik vyloženě praktických rad.

Nepochybujte o sobě. Vaše milovaná také není dokonalý člověk, také není vystudovaná souložnice s diplomem. Také je amatérka a také má strach, zda to bude tak jak to má být, zda se vám to bude líbit, zda ji to nebude bolet a zda se to bude líbit jí. Možná má i strach, jestli vůbec něco bude nebo naopak má strach co kdyby něco bylo.

Základem pro úspěch je vzájemná důvěra a pocit bezpečí. Klid, třeba jen zdánlivý v objetí na parketě, kde se budete vnímat jen vy dva a nerušeni. Případně budete moci spolu někoho sledovat a povídat si o něm, zatímco se držíte za ruku. Nebo klábosit o hloupostech, je úplně jedno o čem. Pokud nedojde k dotyku, nebude sex. Musí to být dotyk příjemný. Žádná křeč. Spontánní pohlazení. Musí vám být oběma fajn.

Nic by se nemělo uspěchat. Nevadí, že ona vypráví o čemkoliv, co s vámi dvěma nemá nic společného. Hlavně se nesnažte cokoliv řešit. Přemýšlení nebo řešení jakýchkoliv problémů je skutečně to nejhorší, co se dá v takovou chvíli dělat. Nechte slova plynout. Nebo vychutnávejte ticho a hvězdy. Uvolněte se a vnímejte jak je příjemná horká dívčí dlaň ve vaší dlani. Snažte se přiblížit. Pohladit po rameni, vzít kolem pasu. Dát první letmý polibek. Dlouze se zblízka dívat do široce rozšířených zorniček, ve kterých je směsice strachu, očekávání, údivu a sympatií. Ona také neví, co se s ní děje. V tu chvíli jste na světě jen vy dva a nenechte si to ničím zkazit.

Pohlazení přes ouška, polibek na šíji, mírné přimáčknutí, její zrychlený dech, další a další a delší a delší polibky, pohlazení boků, ňader, horkost sálající z dívčí tváře.

Pak nastává okamžik, kdy už je všechno jedno. Mluvit se vůbec nemusí. Hlavně neřešit co kde jak. Prostě improvozovat a brát si co je, dělat co se mi chce, splynout v jedno tělo, jednu duši, být zpočátku něžný, poddat se tomu a na konci se proměnit třeba i ve zvíře. Za to se nikdo nemusí stydět.

Jakékoliv slovo, úvaha, cokoliv vyřčeného, jakékoliv zapochybování o sobě nebo o tom co děláte, to vše děvče vycítí a může ji to vyplašit (pokud je panna a pokud nejde o otrlou sběratelku slasti, která se přes nějaké ty drobnosti přenese a ví co chce). Ale podstatné je stát se alespoň na chvíli nemyslícím tvorem, který se soustředí jen na vesmír ve své hlavě a na záplavu pocitů, které ji zaplňují a na toho s kým tyto pocity sdílí.

Akt samotný už je jen věc, ke které logicky dojde a i kdyby byl napoprvé  sebeneohrabanější, podstatné jsou ty pocity a ne ten tělocvik kolem.

Tak to bylo malé školení pro panice a začínající a teď k drsné reálné praxi. Žena, jak známo, má dvě nohy. A pokud se nemůžeme dostat tam, nene to byl vtip. Podstatné je, aby časem nepřevládl stereotyp. Pokud mezi těmi dvěma přeskočí jiskra, tak i kdyby si jen chodili do postele povídat pohádku, tak to stejně vždy skončí "úspěchem" a není co řešit. Alespoň po dobu zamilovanosti ne.

 

Běžné výstřednosti


Jak chlapci tak dívky sledují porno. Proto jsou zvědaví na různé praktiky, kdy vlastně každý sám metodou pokus omyl zkouší, co mu vyhovuje a co ne. Je třeba dodat, že co s někým není zkousnutelné ani náhodou, to je s někým jiným úplná pohádka. Zkrátka dva lidé jsou vždy kompatibilní jen v něčem a často hrají roli i zábrany, kdy stačí, aby jen jeden z partnerů nějaké měl a totálně zablokuje a otráví v libovolném směru i toho druhého. Mementem budiž příhoda s mírně dominantním sexem, kdy po tom, co si na několik sekund partner přirážející partnerku v orgasmu přimáčkl do peřin, toto velmi konvenční děvče jej obvinilo, že "dobře ví, že ho chtěl zabít". A tím soft SM a potažmo i celý sex v tomto páru skončil.

Většině žen však dělá dobře, když se prostředí ložnice promění na arénu pro souboj dvou šelem, z nichž jedna má drápy a druhá kouše a kdy od mazlení, něžností a polibků se v průběhu několika minut situace promění v jasně definovanovanou převahu toho či onoho pohlaví.

Sex je snad jediná věc, ve které v případě, že se ti dva k sobě hodí, se mohou muž a žena skutečně bezproblémově doplńovat. A ve skutečnosti je to také zřejmě jediné pevné pouto většiny fungujících vztahů.

Pár, kde přestal fungovat sex vždy dříve či později končí.

 

Anální sex nedělám


To je oblíbená hláška značné části dívek a žen ve chvíli kdy má jít do tuhého a vyjasňují se pravidla raději předem. Vtipné je, že se člověk většinou dozví, že nejde o nedostatek odvahy k experimentování, ale že téměř každá už anální sex, často i bez ochrany dělala a obvykle hned na začátku svých pokusů s jedním z prvních pitomců, který nepoužil ani lubrikant ani nedbal o hygienu a vše co nešlo, nahradil silou. Někdy mne až fascinuje, do čeho všeho jsou schopné dívky jít, když jsou rozvášněné a nakolik se vydají i průměrnému neandrtálci s tím, že z něho měly zpočátku dobrý pocit.

 

 


9 názorů

Depresista
16. 10. 2008
Dát tip
Tangens_Omega36 : Tohle mělo bejt do příručky a vzhledem k tomu, že ty knížky budu tisknout a vázat sám, tak se snažím, aby to bylo co nejstručnější. Jinak co se týká příruček, tak bychs e divil, kdyby byla nějaká, která řeší že jde o psychické rozpoložení a bez skrupulí odkryje mylšení žen. větinou řešej buď tělocvik nebo menstruace a odlišnosti a nebo pohlavní choroby či odchylky a praktiky.

Depresista
16. 10. 2008
Dát tip
brek: Duševní stryptýz je pěkná věc, ale neosvědčil se mi. V knize možná, na netu v žádném případě. Fikce hodnocvěrnosti tam je pro ty, kdo mají s čím srovnávat. Ale předkládat reál bez filtrace a jít do detailů a pak se stát obětí honících zamindrákovaných moralizujících psů, kteří jsou hrdinové jen na netu, to už se mi jednou stalo a stačilo. Od těch dob je mezi dílkem a mnou mírný odstup. A mám v úmyslu to tak i nechat.

Garth
15. 10. 2008
Dát tip
zkusíme anální sex?

Depresista
14. 10. 2008
Dát tip
Chci napsat knížku o životě. Měla by inspirovat i donutit přemýšlet. Když nebude provokovat, lidi to přežvejkaj a půjdou dál a zbyde nějaký matný dojem. Chci aby se to vybavilo až ta situace v reálu přijde. Rád bych dílko, který buď nadchne nebo sestřelí ze židle.

Norsko
14. 10. 2008
Dát tip
áno, tak *

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru