Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Co dělat?

15. 10. 2008
3
37
2300
Šestý den od zásnub. Slušelo mi to. Na všech fotkách svítím šťastnými úsměvy. Včera se to změnilo. Praštil mě tak, že to letitý můstek (daň za přivádění dětí na svět) nevydržel. Chybí mi čtyři přední zuby a pár tisíc na nový. Měl důvod. Přesvědčily ho důvěrné dopisy, které, vytržené z kontextu dění dostává od mojí bývalé lásky, aby mě usvědčily z údajné lži... Já svého muže miluji. Co dělat?

37 názorů

JM: zde cítím překvapivou až dojemnou shodu názorů a proto se pro tuto chvíli můžeme ve shodě rozejít

ta: cestou prosazování vlastní definice lásky a pravdy? to určitě nefunguje....

StvN
15. 10. 2008
Dát tip
Pes, který štěká....

pro mne to nejsou zbytečnosti, přeji si svět, kde láska a pravda vítězí nad zlobou, intrikami, sprostotou, záští, hloupostí a nenávistí

ta: klidně rekapituluj, třeba svůj vlastní život, to pro tebe bude mít větší cenu, než utrácet čas zbytečnostmi...

svatá sprostoto

Tak si zrekapitulujeme situaci. Toto je jen tvá fantazie, přes hubu si ve skutečnosti nedostala a jen tady mateš lidí, intrikuješ proti Alešovi, hraješ na soucit, manipuluješ s davy. To je ti podobné. fiona: ten capslock je povědomý, ale co lze čekat od autorky, která má uvedenu jako jedinou oblíbenkyni JM, vrána k vráně sedá a každé klovnutí je dobré, že?

Fiono, asi máte na mysli tu špínu, co mi posílá čerstvě zasnoubená JM ?

nerozumíme si - je to o mně, ale není to můj problém... čti pozorněji, než se pustíš do diskuze /také se mi to někdy stane, že nechápu obsah sdělení dostatečně/

nerozumím ti... je zde všechno, co být mělo... písmák je a není jedna velká rodina - svůj k svému

pláčeš dobře, danko, ale na špatném hrobě... souhlasím s tebou bez výhrad PS: nejsou to moje problémy, díky Bohu

macecha
15. 10. 2008
Dát tip
Ať už je to mezi Vámi jak chce, to je Vaše soukromá věc, ale mne, kdyby uhodil chlap, tak má kudlu v zádech. A to jsem něžná žena, která většinou muže vždy rozmazlovala tak, až si toho přestali vážit, ale vždy jsme zůtali přátelé a k sobě slušní. Jediná rána a byla by jeho poslední. Bít ženu, to je od muže ta největší slabost, kterou neumím omluvit, jinak omlouvám i nevěru a chlast.Ale, samozřejmě, odcházím se ctí. A pak se divte, že zůstávám už dvacet roků sama. Toto zažít, tak je prožívám v kriminále. Možná by mi tam bylo docela v dnešní době, dobře :o)) A už se nehádejte!! Bolí to!!

jarmila děkuje také nerouškovi

neroušek
15. 10. 2008
Dát tip
Neroušek se přidává k Háberovi, neboť ví,že i zlé se přežene.*

díky moc, Stanko :)))...

Háber
15. 10. 2008
Dát tip
ma vždy prekvapíš:))) držím palce*

nepostřehl jsem dialog... ruším si aviza.

Aleš: Ne, nemám na to žaludek, pokračovat v tomto dialogu. Mojmír by mě nikdy neuhodil. A jestli ano, dosud to neudělal. Naopak. Drží mě od první chvíle, abych se nezhroutila ze všeho, co mi provádíš. Je to silný chlap. Zná život. Zajímalo mě, kam až dokážeš zajít, Aleši. Ani v nejmenším Tě nepobuřuje, že by mi někdo dal takovou facku. Ženě, kterou jsi údajně tolik miloval. Nezávidím Ti Tvůj současný vnitřní stav. Ještě Tě musí život hodně poučit, abys mi někdy mohl rozumět... a svojí ženě, a jiným ženám, lidem... sobě.

StvN
15. 10. 2008
Dát tip
Červená knihovna.

StvN: Děkuji Ti... a-n: bez komentáře Pom: Vezmu, díky...

na mustek si muzes vzit pujcku, ne? horso je, ze nevios co si myslet o tom kdyz te nekdo uhodi...

co dělat? Nelhat. Ten exmilenec jsem , jak možná někteří vědí, já. Zpráva je z 10.10.2008.: Je to tvoje věc, jak co vnímáš. Nevěřím ti, že jsi tím, kdo mi nejvíc na světě přeje štěstí. Když tomu je tak, odejdi od Jany a buď se mnou. Ten pravý jsi pro mě byl ty. Ale teď to má háček. Není to naše vina, že jsou mezi námi příbuzenské vztahy. Moje, tvoje, ani Mojmírova. Miluji ho. Budu s ním, dokud bude on se mnou. Do té doby máš volno. Užij ho jak ti libo. Dej tu lásku, cos ji nemohl dát mně, svojí rodině... kontext jistě autorka ráda doplní.

StvN
15. 10. 2008
Dát tip
To je Darwin, zlato. Člověk se až diví, žes to mohla dotáhnout tak daleko.

Delf: Pochopil po svém... Pap: Ano...

papouch
15. 10. 2008
Dát tip
Jsi opravdu přesvědčená o tom, že tvoje čistě osobní problémy patří na hlavní stranu Písmáka??

Delfín
15. 10. 2008
Dát tip
Žárlivost je sice rozsvícená lampička Lásky, ale pokud se změní v rozsáhlý požár, je to na pováženou! Exmilenec či dokonce exmanžel, co Tvé důvěrné dopisy přenechává k nahlédnutí Tvému současnému...Pokud nejsou ovšem čerstvého data! To by zpochybňovalo celý akt nových zásnub, pokud jsem pochopil dobře!;o)

člověče, to se to povleče... než našetřím

moorgaan
15. 10. 2008
Dát tip
nejdriv si nech spravit zuby abys nesislala az budes svedcit u soudu.-)))

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru