Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Věroslav

27. 07. 2001
2
0
806
Autor
Nezval

Dneska má svátek Věroslav

To je teda pěkně blbý jméno

tak bych se nechtěl jmenovat

 

Děti by se mi posmívali:

Věroslave

ty starej krave

ty jeden páve

 

To už bych se radši jmenoval

Bohumil

je lepší bejt Bohouš homouš

než Věroslav

krav

páv

 

 


ťuntítko
15. 08. 2003
Dát tip
suprrrrrrrr

nebraska
02. 08. 2001
Dát tip
Ja bych se pripojila k Nezvalovi.....jeho basne sa mu pacia...to je hlavne, kazdemu sa paci nieco ine...ak jeho naplna vlastna tvorba, ak uverejnuje svoje basne, nevidim natom nic zle....to ze sa vam nepacia? No boze, kolko mojich basni sa vam nepacilo, no mne sa pacia....davam ich sem hlavne kvoli sebe, pretoze ma to bavi a naplna podelit sa s nimi.....mozno sa najdu ludia, ktori ma budu radi citat.....a mozno, mozno nie, mozno sa najdu ludia, ktori skritizuju moje basne a ja si zoberiem ponaucenie....a mozno, mozno nie....hlawne je ze sa pacia nezvalovi.....a to ze je uchylny by som netvrdila....kazdy ma iny styl pisania...ako ste prisli k zaveru ze ten vas je spravny????? kde to je napisane? ze ten vas styl je dokonaly a jediny mozny????? co ak prave nezvalov styl je spravny? co ak podla neho by sa mala uberat ozajstna poezia???? hm, ale to je jedno..hawk

nebraska
02. 08. 2001
Dát tip
Co sa tyka dobre......myslim ze basen zacina dobre...je to vyjadrenie pocitu ktory v tebe vyvolalo meno veroslav...za prilis stastne nepovazujem ty starej krave, lebo neviem co je stary krav.... takze to krav mi f celej basni vadi....inaq, powedal si mi co si powedat chcel....

Gastarbajtr
28. 07. 2001
Dát tip
jo Krele, máš prawdu, třeba by si moh Vítězslav založit nějaký úzce uzavřený klub pro své čtenáře, nemá-li ho doposud :-)

Vio
27. 07. 2001
Dát tip
Podle mě to s poezií nemá nic společného. Děláš si z nás prdel nebo to myslíš vážně?

Krišpína
27. 07. 2001
Dát tip
Zlatý Vio, to už jsem taky konstatovala a jelikož to zjevně nemělo žádný účinek, pomalu ale jistě docházím k závěru, že je to nějaký druh úchylky. viz jiná jeho ?díla?.

Nezval
27. 07. 2001
Dát tip
Krišpína: Já myslim, že to úchylka neni. Mě se ty básně líbí a proto je píšu. Tobě se nelíbí, já to chápu, mě ty tvoje taky připadají trapný. Takový krasožvásty bez špetky života. Ale někomu se třeba tvůj styl zamlouvá a rád tě čte. Sice to musí být vypráskaná partička, ale aspoň že nějaká. To je snad jasný jako facka. Rozhodně bych o tobě neřikal, že jsi úchylná. Ale jinak tě nechci nijak urazit a neber to vůbec ve zlém. Každému chutná jiné jídlo, líbí se jiná hudba a básně. Ach..ten proklatý svět, je už takový.

Krel
27. 07. 2001
Dát tip
no já bych se připojil k Viovi..... ale Tvoje odpověď se mi líbí Nezvale...v tom máš pravdu.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru