Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Život jedna báseň

26. 10. 2008
2
3
1797
Autor
Jerry_Shit

Neděle 19.10.2008 (7:00) "Já bych snad ani nedoved´ vypadat sklesle v elektrickym křesle, vždyť život je tak růžovej - jak čerstvě vyvražděný jesle!" Nahoru po schodišti dolů band

Neznám lepší pocit než je ten, když přijdete z práce (poté, co jste 40 hodin nespali) domů, kde je takovej bordel, jako kdyby vám celým bytem proletěl "Hurikán Janda" a kde ve své (tedy alespoň dříve ve své) posteli nenacházíte ani kousíček místa, kam byste složil svoje bolavé kosti, a tak vám zbývají dvě možnosti: buďto sebou seknete ve chvilkové indispozici o zem nebo jen nechápavě tápete po bytě nemajíce sílu ani něčím hnout, protože si uvědomujete, že "něčím hnout" je asi tak snadné, jako když stavíte hrad z žuly lopatičkou na písek.

Nakonec pudově zabloudíte do lednice, kde je alespoň lahvové pivo, které jste si prozřetelně před měsícem koupil, jako byste tušil, že přijde ta chvíle, kdy vám to pivo zachrání život.

Po vypití (rozvážném) lahvové jedenáctky je vám už lépe a tak si leháte na dřevěnou podlahu pod kuchyňským stolem, kde je alespoň trochu místa (a pokud si podestelete drobky pod hlavu, nemusíte ani hledat polštář), a tam za malou chvíli (vyloženě spokojeně - kurva!!!) usínáte, aby vás po půl hodině energicky probudila dorůžova vyspinkaná ženuška a odtáhla vás (pomalu za vlasy) až do načechrané (jako velbloudími pysky) postýlky.

V té chvíli pochopíte, jak je ten váš život krásně prožitej.

3 názory

neroušek
25. 10. 2008
Dát tip
PS. dobře napsané, neroušek chválí.*

neroušek
25. 10. 2008
Dát tip
*****************

avox
25. 10. 2008
Dát tip
tak vidíš, na co si stěžuješ? buď rád, že máš ještě vlasy představ si, že bys měl pleš... :-))) proč to celé nepíšeš v "ich-formě", když to začíná "Neznám lepší pocit..."?

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru