Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

tři způsoby

29. 10. 2008
1
0
715
Autor
anaisette

vidím před sebou bílou plochu wordového listu papíru a nejsem najednou schopná sem přeťukat všechny ty myšlenky, co mi lítají hlavou….jako první snad cesty, pátrat po příčinách, proč tak moc toužím poznávat, proč směřuju k symbolickým místům, a proč přitom neznám nikoho, kdo by byl ochotný to se mnou absolvovat…..proč ty životní paradoxy?

 

dál snad láska…věčné téma, věčné hledání a věčně mít dojem, že to nalezené není to pravé…tři způsoby lásky na můj způsob, vášeň (to je R a A), přátelství (to je M a L) a něha (to je K a B)….všechny a napořád milovat tím jedním jediným způsobem, ale věčně prožívat nové a nové variace těch stále stejných podob….teď zrovna v mém srdci víří ty tři způsoby a šest mužů, vím, že každému bych chtěla dát něco jiného ze sebe, s tím se milovat, toho obejmout a toho pohladit, s tím číst knížku a tomu šeptat o čem se mi včera zdálo…. a mezi tím nalézt jednoho, který to všechno obsáhne, který si vezme všechnu mojí něhu, který se mě  nebude snažit pochopit, ale bude mě znát od samého prvopočátku naší existence...dát zase dohromady to jedno tělo, z kterého jsme rozděleni…..

 

 

..a přitom stále pocit povinnosti, překonat tu utopii, jsme už přeci SKOROdospělí….


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru