Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Romanu Lohnertovi dík

01. 11. 2008
18
27
3031

"Přítel je ten, kdo o nás všechno ví a má nás pořád stejně rád."

Barevné šaty zdobí naše těla a stejně barevné jsou uvnitř obrazy děláme cosi i víme co to dělá - kdo nedělá nic pranic nezkazí pestrost tvých snů kde nezvládnou ti kteří ve vlastní obraz denně zahleděni pošlapou Múze tvojí perutě zešedne ale na dlouho to není Múza tě hýčká: všude najdu tě dech písní nových do plic aby zněly tebou kdo zpíváš tuze rád pohlídám ještě zůstaň bdělý jsou místa kam se básník vrací psát

27 názorů

proboha, proš mi hlásíš všechny svoje prdy? to nevíš, k čemu slouží literární server? upaluj odtud, ať se ti nepočůrá pes!:)))))))))))))

se svým svědomím se srovnej sama

Marcela.K.
04. 11. 2008
Dát tip
Víš co, bloknu si i aviza od tebe. Tak pá :-)

Marcela.K.
04. 11. 2008
Dát tip
Myslím, že tu jsem o hodně méně, než Ty, dušinko :-) A už mě sem nevolej, ju. Ať ti neuteče tvůj tolerantní muž ;-)) Zaměstnaná jsem stále ve třísměnném provozu a dnes mám například den volna. Rozvádět se nebudu, není to můj styl. :-) Jdu se psem na procházku a abys nedostala pupínky, odhlásím se :-)) fakt seš směšná!

máš ještě něco v žaludku? ať mám jistotu, že je toto poslední místo, kam se mi přijdeš vyzvracet :))))))))))) - mám dojem, že ses rozvedla, nebo dostala padáka - obojí by vysvětlovalo, že jsi tu na Písmáku ve dne v noci... a aby ses nemusela obtěžovat nemístnou otázkou, já jsem tu proto, že mám pracovní neschopnost a tolerantního muže :))))

Marcela.K.
04. 11. 2008
Dát tip
1) Čím Tě nestoudně a soustavně urážím? Já si tě nevšímám, nekomunikuji s Tebou. To Ty jsi mě opakovaně napadla pod komenty u jiných autorů. 2) Ano, zablokovala jsem Tě, protože nestojím o Tvé výlevy a lži u mne. Viz můj profil. 3) Závist? Prosím a co bych ti jako měla závidět? Přízeň člověka, kterému píšeš básně a zveš ho přítelem? Pro mě ten člověk je a zůstane hulvátem i kdyby už do smrti neřekl jediný vulgarismus. A jak vidíš, nejsem jediná, koho zde na Písmáku urážel. To, že ho majitel zablokoval mělo jistě své důvody a mám pocit, že zcela zřetelně oznámil, že to bylo zablokování na měsíc jako výstraha(opakovaná) a příště, že bude blokace natrvalo. To, že jsi schopna používat stejný slovník jako R*L Tě nejen nectí, ale ukazuje Tvoje pravé já. Ano, říká se o Tobě, že jsi R*L v sukni. A etiku měj na mysli tehdy, až budeš přemýšlet o svém jednání vůči druhým lidem zde. Víc Ti opravdu psát nebudu. Mám těch Tvých výmyslů akorát dost a je mi opravdu docela jedno, kolem čeho se točí Tvůj svět. Sbohem.

Marcela.K.
04. 11. 2008
Dát tip
bez komentáře...

Marcelo, zamezilas mi přístup na své stránky k psaní komentářů. Budiž. Bylo by etické, abys ani ty nekomentovala díla moje. Tipy, které uděluji některým tvým básním, mají s tebou společné jenom tolik, že jsi jejich autorkou. Z mého hlediska jde o to, aby ten, kdo sleduje tipující (osobně to dělám), mohl posoudit adekvátnost mojí volby. Přestaň brát vše osobně, nejsi to ty, kolem koho se točí můj svět. A už vůbec nechápu, kde bereš právo mě soustavně tak nestoudně urážet. Ani v tom ti však nemohu zabránit. Mohu být jenom zhnusená, že jsem ti kdysi dovolila mluvit o mně v superlativech. Otíraly se o mě závistným egem zamořené sliny. tehdy jsem netušila, čeho jednou dovedeš být schopná. Udláš dobře, když se vyhneš dalším komentářům na tomto místě. Ale jak tě znám, bude tě to svědit natolik, že neodoláš :))))))))))))) PS: Vzpomeň si na přívlastky, kterými tě kdy Roman Lohnert počastoval a buď si jistá, že dnes mám všechny na jazyku, kdykoliv jsi neurvalá vůči mojí osobě.

Marcela.K.
03. 11. 2008
Dát tip
vrána k vráně... ...víc dodávat nebudu, ale ani mlčet...a přestaňte mi dávat tipy, Jarmilo. Není mi to příjemné. Děkuji.

Moc hezká.

díky za zastavení

jejdavilda
03. 11. 2008
Dát tip
Souhlas, ovšem indície jsou zde jednoznačné. Ale já nic nenamítám, každému co jeho jest

To je mylná interpretace - o tobě také nikdy neřeknu, že jsi hulvát. A víš proč? Chybí mi zkušenost. V opačném případě bych tě podle ní posuzovala. A následně třeba zohlednila, proč dovedeš být případně i jiný. Ono nic není tak jednoznačné, jak se zvenčí jeví. A sdělované je vždy subjektivní. To je pak hodně důležité všímat si ne toho, kdo JAK mluví, ale s KÝM a PROČ.

jejdavilda
02. 11. 2008
Dát tip
Jsem nikdy nevěřil, že sprostota imponuje ženám, no jo, jsem omylný tvor

moorgaan
02. 11. 2008
Dát tip
pozdravuj romana.-)) /**

Markel
02. 11. 2008
Dát tip
*

Norsko 1
02. 11. 2008
Dát tip
zajímavé děje tady, hlavy mi s toho de kolem

Miroslawek
02. 11. 2008
Dát tip
Básník? To je tedy hyperbola ;o))))))))))))))))))))))))

Petrusha
02. 11. 2008
Dát tip
trochu pripestré na niekoho, kto sa chová ako prasa (hlavne tam, kde to tí, čo ho obdivujú, nenmôžu vidieť)

neroušek
01. 11. 2008
Dát tip
* Jo.*

***T*** krásně vyslovená, pozrdav pro R*

Háber
01. 11. 2008
Dát tip
*

macecha
01. 11. 2008
Dát tip
já se přidávám *

ano naozaj sú... "miesta kam se básník vrací psát." - a každý ma to svoje - svoju oazu pokoja...pekná báseň...dávam tip.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru