Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Ty to víš?

03. 11. 2008
15
16
1457
Co se to stalo s láskou kterou nám darovalo samo nebe? tobě mě dalo a mně tebe v domnění snad že dovedeme se milovat proč pořád chceme co nemáme a když to máme ohryzek zbylý z jablka skopneme z cesty do kanálu než měsíc stokrát zamrká? nesvedem těšit dál se z darů když dostaneme v půli cesty strach hájit nalezené štěstí a pak když není záruka (a ona nemůže být ani) všechno se zdá být pouhé lhaní iluze klam vědomí změna to všechno prý je fér a žena co smysl hrátek nepochopí je na obtíž jen zmatky tropí a samu sebe v sobě topí co se to stalo s láskou kterou nám samo nebe darovalo když jsme si přáli nebýt sami? ještě se ptám ještě to nevzdám a odpověď? ach kdo ji dá mi?

16 názorů

mašinfíra
06. 11. 2008
Dát tip
for: Edvin1 Těsně přede mnou... za mnou mlha!

neroušek
04. 11. 2008
Dát tip
Neroušek též neví.*

ohryzek zbylý z jablka skopneme z cesty do kanálu než měsíc stokrát zamrká? ***T***

macecha
03. 11. 2008
Dát tip
Jakoby vše hezké, zase mělo skončit. Pochyby, to je zlá věc, bohužel, chybujeme všichni a ztrácíme víru, především tehdy, pokud zažijeme trápení a zklamání a ono se nám to vrací.A potom zůstáváme sami, protože se bojíme věřit. *dávám tip, protože vím, jaké to je

moorgaan
03. 11. 2008
Dát tip
deti../**


Norsko 1
03. 11. 2008
Dát tip
nemůžu vědět všechno

Ed: dichotomie :)))) - tvořit mě baví... děkuji za pochopení Nor: ani ty, ...? :))) m: iluji tě... Fiú: už jsem máma :))))) Thé: zajímavé... děkuji

Thérése
03. 11. 2008
Dát tip
nestravitelné, zato čitelné

Edvin1
03. 11. 2008
Dát tip
mašinfíra: Opravuji a omlouvám se: VÁŠ děd Ed :-)

Edvin1
03. 11. 2008
Dát tip
mašinfíra: Že by tohle byla reakce na mou reakci? Si netroufám ani domnívat, i když to avízo... Tvůj děd Ed :-)

mašinfíra
03. 11. 2008
Dát tip
odpověď mě předešla...


Norsko 1
03. 11. 2008
Dát tip
kdo ji dá mi, kdo ji dá mi. Nevím

Edvin1
03. 11. 2008
Dát tip
Paní Jarmilo, člověku je poněkud ouzko, když tohle čte. Jako by nakukoval klíčovou dírkou do cizího soukromí. Jako by autor dával lidem na vědomí víc, než "se sluší". Jako by toto vše byla stydlivá pravda. A pak si říká, když to pravda je, tak jaký je ta ženská naivka, když tohle vše dosud neví. Když pořád leze stejně naivně do starých sítí... A třeba to pravda není, jen fantazie básnířky. Pak vše, co jsem výše napsal,stejně platí. Ať pravda, či jen pravda všeobecná. Málokdo má odvahu takhle psát. Já ve svých textech s autobiografickými elementy používám přeci jenom trochu kamufláže. Takže gratuluji k odvaze, jiní by řekli, "k obnažování se". Váš děd Ed :-)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru