Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Pod taková slova se ráda podepíšu. A vy?

04. 11. 2008
7
9
844
"Stoupaje po horské cestě, oddal jsem se přemýšlení: Řídí-li se člověk jenom rozumem, naráží na své okolí. Dá-li se unášet citem, je stržen proudem. Prosazuje-li svou vůli, omezuje svobodu druhých. Opravdu těžko se žije člověku na tomto světě... Pochopíme-li jednou, že život je stejně těžký, ať se vrátíme kamkoli, nastane pravá chvíle, v níž se rodí básně a vznikají obrazy." /Nacume/

9 názorů

Delfín
06. 11. 2008
Dát tip
Do vlastního nitra vcházej bez klepání...;o)

neroušek
05. 11. 2008
Dát tip
To je dobře............dí neroušek, bojovat se musí!*

Edvin1
04. 11. 2008
Dát tip
Namazat kolena ricinovým olejem, prosím... Aby nevrzaly. :-) BTW, souhlasit nemusíš, to je faktum. :-P (dědek dovede bejt drzej)

neroušek
04. 11. 2008
Dát tip
Neroušek souhlasí s dědem Edem,protože děd promluvil moudře a zapaluje mu úslužně fajfku.Je libo perský tabáček?*

Edvin1
04. 11. 2008
Dát tip
neroušek: Aby vytvořili umění, musejí někteří projít peklem, jiní píší spokojení a napapaní za psacím stolem. To je velice individuální. děd Ed :-)

mašinfíra
04. 11. 2008
Dát tip
Pokud se život žije a ne hnije. Tak je život těžký ale i krásný. Bohatý a šťastný je však jen tehdy, pokud tak činí druhým. Staré moudro klasiků.

neroušek
04. 11. 2008
Dát tip
Je to moc vytržené a obecné.Dalo by se s tím polemizovat:ne každá míra mé vůle omezuje druhé ( například pohnu prsty ,napíšu báseň atd. ).Těžko se žije....no jak kdy? Že by se umění rodilo z těžkosti života?* Neroušek pochybuje a tudíž i o tomto.*

ano život na tomto svete naozaj nie je prechádzka ružovou zahradou....

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru