Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

NAROVINU

30. 12. 2008
1
7
2047
Autor
T_O_M_

asi můj největší úlet...občas není na škodu přitvrdit...a když není jak si to vyříkat z očí do očí, tak to řeším alespoň přes Písmák! :-) A jedno mé zjištění na konec - upřímnost (i dobře míněná) umí napáchat daleko víc škody než jakákoliv lež! Loučím se starým rokem, definitivně zavírám "krám" se jménem T_O_M_ a přeji všem jen to nejlepší počínaje rokem 2009.

Až jednou v nebi /nebo pekle/ zjistím, kdo házel mě (a mým blízkým) klacky pod nohy - tak dostane tak do držky, že to v životě neviděl!
...a že sebe taky nevynechám...

7 názorů

A.H.
20. 03. 2009
Dát tip
to je tedy úlet, ještě že je zde prolog.

T_O_M_
01. 01. 2009
Dát tip
dost ostrej kritik - v tomhle případě právě že naopak Norsko - dík za zastavení únos zbyňka - výborně na takovouhle kritiku jsem fakt zvědavej...hlavně že ti to stálo za to vypotit... B.brr_r - origoš nick... hele kdybys věděl, co všechno tady přes tenhle server kdo řeší, tak by sis dal pár facek...

Norsko
31. 12. 2008
Dát tip
novoroční přání, které se nedodržuje .-)

čekal jsem výron dekadentního racionalismu, ale dostal jsem pouze nepochopitelně povrchní blábol prázdné a skoro tak bezvýznamné, jako by to ani nevzniklo

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru