Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Korespondence přes Atlantik

19. 11. 2008
2
4
660
Autor
Nihlathak

Milý Pedo!

 

 

 

     Děkuji za Tvůj dopis, mzí mě, že Ti zemřel otec, to je mzuté. Píšu Ti, potože se to tady nedá vydžet. Vážně, hozný. Ti Aztékové už nevědí, co by oupama dělali. Mám pocit, že mně za chvilku obětují. Jeden z nich se na mně včea divně koukal z pyamidy, když obětoval mého bata a tělo hodili ke mně domů. Všimnul jsem si toho až po třech týdnech, poněvadž mi jeho kůži dali do skříně a já jsem ho nosil jako letní kabátek. Víš jak je to s mýma očima. Pak to začalo malinko zapáchat.

Tochu sem se potil a bojím se, že ho to vzušilo. Divně na mně mkal. Nelíbí se mi tu, kamaáde.

 

 

 

PS: pomiň, moje tužka nepíše písmeno, co je v abecedě hned po „Q“ a před „Ř“… nemohl jsem napsat konkétně, kteé, potože ho ta tužka postě nechce napsat, kua!

 

 

 

Tvůj Julio

 

 

 

 

 

 

Milý Pedr!

 

 

 

     Děkuji za Tvůj dpis, mrzí mně, že Ti zemřel prastrýc z třetího klene, t člvěka slží. Měl jsem minule pravdu. Skutečně mně chtěli bětvat! A přitm jsem se tlik bětval už dříve, že jsem se vůbec uvlil sem chdit šířit křesťanství! Včera slavili nějaký svátek a pzval mně na tequillu. Sice t asi nečteš rád, ale je t tak, vážně jsem se s těmi psy bžsky ztřískal. Naštěstí ten chlap spadnul d bažiny a sežral ho krkdýl, th pak sežrala blecha, tu pak sežral lemur, th pak sežral vrabec, kteréh naknec pzřel německý turista. Děsivé.

 

 

 

PS: prmiň, mje tužka dneska nepíše takvý t kulatý písmen.

 

 

 

Tvůj Juli

 

 

 

 

 

 

Milý Pedro!

 

 

 

     Děkuji za Tvůj dopis, mrzí mně, že Ti umřela matka. Dneska ke mně přišel Azték celý od krve a jen tak mi zašeptal, že kdyby prý byl třeba takový malý, tlustý a brýlatý misionář ze Španělska, který má pupek jako obří mraveniště ve vertikální poloze, bál by se, že ho obětují Aztékové. Navíc si na mně ukazují už i krocani. Jedna stará paní se mně zeptala, jestli jsem kardiak, a pak se smála jako šílenec. Já nevím, co jí na tom přišlo vtipné. Chuligáni.

 

 

 

PS: promiň, moje tužka nepíše, tak jsem to do toho papíru vykousal.

 

 

 

Tvůj Julio.

 

 

 

 

 

 

Milý Pedro!

 

 

 

     Děkuji za Tvůj dopis, mrzí mně, že jsi zemřel. To je hodně špatný. Neříkal doktor, jak dlouho budeš mrtvý? Snad to bude brzy v pořádku. Začíná jít opravdu do tuhého. Včera při hulení trávy ten nový obětovací kněz podotkl, že se mu líbí moje hrudní kost, a šibalsky si mně přeměřoval.

 

 

 

PS: promiň, moje tužka teď vynechává celé fráze. Kdykoli jsem ti psal o implozi ledvin zdejších paviánů v závislosti na intenzitě šmirglování voskové figuríny ve tvaru malíčku na ruce všech čtyřiceti devíti papežů najednou, tak to nenapsala. Divné. (tato pasáž je viditelně psaná jinou tužkou – pozn. překladatele).

 

 

 

Tvůj Julio

 

 

 

 

 

 

Milý Pedro!

 

 

 

     Milý Pedro, můj milovaný milý Pedro. Můj Pedříčku. Péďo můj. Peďáku rozmilý. Ani nevíš, jak se mi dneska ulevilo, místní starosta mi projevil sympatie a dal mi zlatou korunu z lístků. Asi si mně váží.

 

 

 

Tvůj Julio

 

 

 

 

 

 

Milý Pedro!

 

 

 

     Ne, nejsem buzna, proč? S tím minule jsem se unáhlil, minulé pondělí jsem si přečetl na neonovém poutači, že koruna z listů je symbol pro oběť! A v noci mi někdo zavolal a řekl „Sedm dní!“ Bojím se.

 

 

 

Tvůj Julio

 

 

 

 

 

 

Milý Pedro!

 

 

 

     -o- -o- -o- -o-    ToHlE jSoU ČtYřI AzTéKoVé zE ShOrA! PoŠlI jE SeDmDeSÁtI LidEm Do SeDmI mInUt a TvOjE TaJNá LáSka Ti NaPÍšE, žE tĚ mIlUje dO DvOu HoDiN. JeStLi To NeUdĚlÁš, Do PěTi MiNuT dOsTaNeŠ AiDs a UmŘeŠ. FaKt. JeDnA paNí tO NePoSlAlA a Už jE MrTvÁ!    -o- -o- -o- -o-

 

 

 

Tvůj Julio


4 názory

Nihlathak
26. 11. 2008
Dát tip
Děkuju :-)

papouch
22. 11. 2008
Dát tip
tss :-))) to je ptáákovinááá :-)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru