Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Myšlenka a krev?

26. 11. 2008
2
7
1009
Autor
Morsdave

Seděl na parapetu  okna směřujícího do zdi. Nic nevnímal. Jediné na co se soustředil byl téměř neslyšný rytmus tekoucí krve z jeho zápěstí. Byl čím dál více ospalý. V otupující se mysli si neustále omílal otázku: ,, Proč člověk může díky ostatním klesnout tak hluboko?"  slova otázky postupně mizela až zbyl jen otazník. Víčka mu těžkla až je nedokázal udržet a nechal je jako balvany těžce klesnout. Spánek oznámilo jejich kovové zaskřípění  o sebe.

 

Najednou se rozlétly dveře a on uslyšel hlasitý výkřik. Rezavá dívka utíkala pro učitele.

,,Našli tvou myšlenku příliš brzy."


7 názorů

Morsdave
17. 05. 2010
Dát tip
Milá Elllie: Ptž. většina těchto ,,sebevrahů na dně" podle mne se nechce skutečně zabít, ale doženou ho k tomu ostatní lidé nejen svou lhostejností, ale především svým poněkud ,,vřelým " chováním. Myslím si, že tito lidé těsně před smrtí si uvědomí, že život vlastně milují a že nechtějí zemřít, nicméně v některých případech to je již pozdě. Ale tady v tomto krátkém příběhu to pozdě nenastalo. Jinak mnohokrát děkuji za tip ( :

Morsdave
26. 11. 2008
Dát tip
:) tak v tom případě ještě jednou děkuji

Morsdave
26. 11. 2008
Dát tip
Díky za radu. rozhodně ji využiji. :)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru