Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Aby ses nepředal

28. 11. 2008
11
8
806

Stísněným... s láskou :)))))

Miláčku vyber si dárek jaký by radostnou tě udělal nač dumat žádný saky paky chci ti dát vše co hrdlo ráčí (snad ještě portmonka mi stačí) tak vybírej ať hnem se dál je tady lidu těžko se mi dýchá chceš abych chvíli zticha byl to bude oběť! no tak co bys chtěla? telefon nový červený jak západ? ne ani nápad čtyři tácy? nemám! (můj bože proč jsi upřel rozum ženám?) zlobíš se? to zas budu týden bez večeře a možná taky vyměníš si dveře jak znám tě bereš zgruntu často věci ale já přeci nejsem lakomec nakonec stejně koupím ti ho nový černý ti ladí lásko k lodičkám a stál mě pouhé dvě koruny slovy včetně sim karty připijeme spolu z archívu to ti byla pálka! nevěříš? beru si úvěr na tu láhev vína tak vidíš jak tě miluji? proč vraštíš čelo telefon tvůj zůstal na pultě v krámě... a co: DĚKUJI!?!?

8 názorů

)))))

moorgaan
28. 11. 2008
Dát tip
tak drahej telefoon?.-)) na co?.-))/**

Z mého úhlu pohledu v tom spatřuji lehký náznak ironie a humoru. Harpagon jeden škrťácká. Zasloužil by onemocnět velkorysostí.

neroušek
28. 11. 2008
Dát tip
Hele,Jarmilo,to zní nějak zahořkle,že by,že by nějaká soukromá zkušenost? Ano,smrt všem lakotníkům!* PS. V pekle by jim neroušek přehrával jejich kňourání nad penězi.*

lethie
28. 11. 2008
Dát tip
tedy tolik chyb, spěch dělá divy :o). Oprava: rozpačitá z posledního "verše" jinak ale pěkná a....

lethie
28. 11. 2008
Dát tip
jsem rozpaitá s podledního "a co: DĚKUJI?!? jinak ale pěkn a dokážu si představit tuhle situaci "T"

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru