Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Rozdíl

13. 12. 2008
1
10
385
Autor
Asper

Dívky ty se depilují
ryby zase defilují
při jídelním defilé
k příloze mi jde filé.


10 názorů

Toscana
15. 12. 2008
Dát tip
Tě uklidním, nemám to jako Ay'Le, že bych se nudila množstvím, spíš se nudím nekvalitou, a to tu (zdá se) až tak nehrozí. Co mě dovede otrávit úplně nejvíc, když někdo veršuje způsobem "Brum, o čem se zdá medvědům", frázování mu pajdá fakt na všechny čtyři - a ještě za to sbírá tipy a výběry... tak to si pak říkám, že kam jsem to, probůh, vůbec vlezla. Tohle si žádné ambice na velkou poezii nedělá a vtipné to je, čili se bavím a nic neřeším.

Asper
14. 12. 2008
Dát tip
A ještě bych dodal... Nehledejte u mne básně já znám svoje hranice nepouštím se jako mezek do prohrané pranice. ...daktylský hexametr opravdu není můj svět :)

Asper
14. 12. 2008
Dát tip
Ale jo lidičky, já opravdu víc nezamýšlím. Slovní hříčky raději "prózuji" - v "poezijní sféře" na nic víc než na říkánky nemám. A co ? :-)

Ay´Le
13. 12. 2008
Dát tip
jo no..asi takovejhle veci nesmi bejt moc najednou pak uz to postrada vyznam/opodstatneni a ctenar se zacne nudit

Rabb
13. 12. 2008
Dát tip
souhlasím.. ..a není zač.. :-)

Toscana
13. 12. 2008
Dát tip
Mám za to, že autor ani nic jiného nezamýšlel, než aby se čtenář pousmál... v blbůstkách se tipy tolik neloví, však o to nakonec rozumnému nejde nikomu, spíš že se chce podělit o něco, co ho napadlo nebo co v něm momentálně získalo vrch.. Dík za vysvětlení - ulevilo se mi, protože čím víc srandy na Písmáku, tím líp - vážného nosí život i bez toho až dost.

Rabb
13. 12. 2008
Dát tip
šak ano, toscano, autora jsem tím, co jsem napsal, nechtěl odradit.. to "autor snad ani víc nezamýšlel", neměla být odrazující připomínka, tomu napovídá i ten smajl na konci. je fakt, že když už si něco přečtu, tak už v textu hledám něco víc, ale na druhou stranu jsem člověk veselý až moc.. dílko veselé je, pousmál jsem se nad ním, ale ne tak moc, abych mu dal tip (kdybych k názoru původně tip přidal, vyzněl by můj text pod dílkem určo jinak, že? :-) ) ..ale ani to není názor, kterým jsem chtěl autora vypudit, zastrašit.. vážně ne.

Toscana
13. 12. 2008
Dát tip
hihi *t Rabbe, bohajeho, proč hledat mezi blbůstkami něco k zamyšlení, to je jen pro zasmání (mj. to taky není málo, máš-li den blbec a zasměješ se něčemu, byť to byla blbost). A pokud dobře vidím, tohle jsou blbůstky od začátečníka na Písmáku - chceš ho rovnou namíchnout a odradit? Už jsem tady viděla i v kategorii "vázané verše" takové hrůzy, že se mi z nich rolovaly fusekle, rým byl plytký, obsah taky, frázování kulhalo na všechny čtyři, a přesto to bylo samý tip a občas dokonce i výběr. To pak postrádá logiku všechno. Tohle aspoň nepajdá a ambice na myšlenkově hluboké dílo si to nedělá.

Rabb
13. 12. 2008
Dát tip
:-) blbůstka.. pro úsměv.. nic víc, autor snad ani víc nezamýšlel.. :-)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru