Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Zoufalý výkřik

29. 12. 2008
1
9
1098
Autor
.Eleanor.
30.3 2007 Za zvuků kouzelné flétny, doprovázejí její neskonalou krásu, jež už nikomu nepatří. Prázdná schránka ve které bylo uvězněno něco velkého.... byla to ona. Déšť protínající tmu. Světlo - tma - naděje - prázdná naděje, vše co doprovázelo její život.... slzy prolévající jejím srdcem zastavovaly čas utrpení. Ale bojovala. Chtěla.... pro něj. Už nikdo nezachrání načnutou legendu. Probuzený zánik. Jak by to mělo končit? I ve ztracení je začátek, ale začátek je i koncem. Probuzení v beznadějné tmě. Světy plující vesmírem a našimi sny. Fantazie má neproniknutelnou moc. Procházet se jejich nezachytitelnými zákoutími. Letící myšlenky poháněné větrem dávali duši stéblům trávy a ty posloucháš jejich zpěv. Zpěv o ztracené velké duši, která se stala letící myšlenkou v toku času a vytratila se jako vodní pára na slunci.

9 názorů

.Eleanor.
31. 12. 2008
Dát tip
:D nj dislektici se maj

.Eleanor.
30. 12. 2008
Dát tip
slaboduchým románem bych to nenazívala.... spíše pohádkou, která skončila pro princeznu špatně.

Petrusha
29. 12. 2008
Dát tip
na hru so slovami je to až príliš málo hravé

.Eleanor.
29. 12. 2008
Dát tip
Pro Markétu: toto bych nazvala zoufalým výkřikem, který stělesňuje utrpení nitra. Nic víc. Žádný hlubší smysl, žádné poselství. Prostě pocit.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru