Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

StroskoTANEC

13. 08. 2001
5
0
1782
Autor
Sylvia

...  vzlet do výšky tajných slov

                             hebký dotyk oblakov

šťastie letí s kŕdľom vrán

 

pád z okraja žltej dúhy,

stroskotanec osudu

pomýlil si vzdušné prúdy.


NoHead
27. 09. 2001
Dát tip
Neviem ... asi mi to trosku unika.

Kovi
19. 08. 2001
Dát tip
*

Mythus
18. 08. 2001
Dát tip
chudák on...:)***+1/2* (čítaj tri a pól....:)

Gastarbajtr
14. 08. 2001
Dát tip
Že by IkaRus? :-)

Naso
13. 08. 2001
Dát tip
prvá strofa je tak srašne spevavá! Tanec stroskotanca v tvojom podaní je celkom pozerateľný dej. T.

Wopi
13. 08. 2001
Dát tip
Jo jo *


nebraska
13. 08. 2001
Dát tip
heh, ten sriedavy rym je velmi zaujimavy....a a b a b a, hm, aj ked o ryme duhy, prudy by sa dalo polemizovat...ked si to poviem teraz ze duhy, prudy vobec mi to tam nesedi, ale ked citam tu strofu ako celok, nieje to tak okato nepodareny rym....nejak to skresluje ta strofa, alebo cela basen k lepsiemu :) prva strofa je takmer dokonala...mne to cele narusa zmena rymu v druhej strofe, ale ked si to znova a znova citam, uz to tam tak necitim (zvykam si) vzlet do výšky tajných slov hebký dotyk oblakov šťastie letí s kŕdľom vráním pád z okraja žltej dúhy, vzduch sa meni v záchvev túhy stroskotanca slovom zranil ale zas, treba experimentovat, a netreba byt taky suchy ako som ja.... *

Sylvia
13. 08. 2001
Dát tip
Nebraska, tvoje prepracovanie nie je zlé, ale .... kŕdľom vráním"?, a čo s rytmickým prízvukom? ......túto báseň som pôvodne neplánovala ako rýmovanú, výsledná forma sa mi podarila akože len tak. Až keď som si to následne po sebe prečítala, zistila som, ža sa to aj rýmuje. Tvorenie rýmov nie je moja silná stránka (zatiaľ), skôr tvorím radšej nerýmovanú poéziu. Ale správne si odhadla, toto je taký malý experiment, uvidíme, aký bude jeho ďaľší osud. V každom prípade vďaka za názor.

Sylvia
13. 08. 2001
Dát tip
Nebraska, tvoje prepracovanie nie je zlé, ale .... kŕdľom vráním"?, a čo s rytmickým prízvukom? ......túto báseň som pôvodne neplánovala ako rýmovanú, výsledná forma sa mi podarila akože len tak. Až keď som si to následne po sebe prečítala, zistila som, ža sa to aj rýmuje. Tvorenie rýmov nie je moja silná stránka (zatiaľ, ale už na tom pracujem), skôr tvorím radšej nerýmovanú poéziu. Ale správne si odhadla, toto je taký malý experiment, uvidíme, aký bude jeho ďaľší osud. V každom prípade vďaka za názor.

nebraska
13. 08. 2001
Dát tip
tam je preklep :) ma tam byt len vraním of course :)

Sylvia
13. 08. 2001
Dát tip
joj Nebraska, sorry, nie, že by som chcela byť až taká dôrazná, ale omylom som to poslala 2x.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru