Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Hádka

02. 02. 2009
4
15
1535
Autor
Alma Perdida

Já a já...

Slyšíš? Tvoje oblíbená...

Skřehotání vrabců není přes muziku slyšet...

Zadus se!!!

Dobrá...Snažím se zadusit kouskem rohlíku...Nejde mi to...

Tak si vyliž...

Mám moc žeber...

Tak už drž hubu! Chci se soustředit na hudbu!!!


15 názorů

čučenka:Jasně, mam dojem, ze jsem kousek cetla opilemu kamaradovi na dobrou noc, protoze rikal, ze bez toho neusne :-) ale uz si to moc nepamatuju :-)neco si sezenu a prectu si :-)

čučenka
07. 02. 2009
Dát tip
Tož, zfilmovaný HogFather mě docela mile překvapil, ale i tak to není ono. Celkově vyzníval spíše lehce strašidelně, přesto se v něm dalo nalézt i něco filozofie. Kupříkladu - slunce by nevyšlo, vyšla by jen koule žhavých plynů... Pratchetův humor patrně nelze převést na plátno, protože je spíše slovní. Není to jen legrační fantasy, je to mnohem víc, víš?

čučenka:Aaaaha :-) tak ted uz to chapu, ja mam velmi omezene znalosti, co se tyce zemeplochy, ale otce prasatek jsem videla :-)

áha.. takže je to zhruba tak, jak jsem myslel..

čučenka
03. 02. 2009
Dát tip
Tak já vysvětlím.. v Zeměploše vystupuje postava Anežka Nulíčková, která má v sobě jakoby další osobu, jíž říká Perdita.. a ta druhá je sebevědomá, chytrá a veskrze sarkastická. Je zobrazením všeho, co zakřiknutá Anežka není, ale přesto je to Anežčina součást. A když si to Anežka uvědomí, tak se potom stane Perdidou a konečně si udělá se svým životem to, co chtěla vždycky. :-) Omlouvám se za rozvláčnost.

nečtu prology..

A ještě děkuju všem za tipy :-)

vindal:není to o dvou lidech, ale o jednom, vis? čučenka:tak to moc nechapu... vikivika:jeste jsme se se sebou nikdy nepoprala, ale mela jsem k tomu blizko :-) Christopher:pamatujes an jiste obdobi meho zivota?tak o tom to asi je..

hm. nějak to nedokážu rozklíčovat, ale tahle forma je ohraná snad nejvíc.. ale zatím jsem to nepochopil, tak to neber moc jako kritiku:)

čučenka
02. 02. 2009
Dát tip
To bude Anežka Nulíčková s Perditou, že? :-)

ale je to lidech co spolu občas žijí..? domácnost je možná nadnesený, mám rád to dementní zprofanovaný slovo, má zajímavé konotace ..

děkuji..ale to jaksi není domácnost...

autentické /v některých domácnostech/

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru