Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Inzerat mé ženy

07. 02. 2009
8
5
1343
Autor
Mojmir Zly
Mé oči se unaveně brouzdají inzeŕáty na Aukru, když tu mne ztuhne krev v žilách, třikrát, pětkrát, destkrát, dokola, dokolečka si čtu inzerát u kterého je moje fotka. Ta nejstrašnější z možných: já s vystrčeným břichem a lahváčem na chatě, přirozeně v trenkách a holinkách. Ta mrcha to fakt udělala, myslel jsem že je to jen taková švanda. když mi tu variantu navrhovala a ono ne. Na obrazovce již po sté nevěřícně čtu:
Ahoj jmenuji se Andrea a touto cestou jsem se rozhodla najit pro svého muže již v pořadí třetí manželku. To co nedokáže poskytnout v kráse, svalnatosti a výšce, dokáže jistě bohatě kompenzovat svojí beránčí povahou, Svojí vytrvalostí a pílí jsem ho dostatečně vycepovala. Snad jen ten poradek a cistota. Hodí so do domečku, či většího bytečku, na stravu je nenáročný a co víc holky umí vařit!! Stačí na něj trošku zařvat a je Váš i s pantoflema. Jmenuje se Pavel, měří 178 cm (prcek co?), není prostovlasý, ale tlustoučky - prostě chlupáček kulatý. Poskytnu ho i s výbavou: oblečení, 2x boty, batoh, kartáček na zuby. holící potřeby. A holky. jako bonus 2x letenka do Benatek, nabízeného blbiska ale nechte doma a vyrazte tam s nejakym poradnym chlapkem Andrea.
Někdo právě přihodil 50 korun, k vyvolávací ceně 3000,- ................já nevím zda mám pokračovat v tomhle šíleném příběhu

5 názorů

týýýjo!

:))

čučenka
07. 02. 2009
Dát tip
Ježíš, to je ale skvělá pomsta... A ještě se vyplatí :-)))

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru