Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Kapka mojí ,,Filosofie"

21. 02. 2009
1
7
612
Autor
rosnicka
 Popravdě řečeno,momentálně ani nevím, proč sem vlastně píšu, ale nějak mi to asi nedalo. Přemýšlím o svém životě. Už asi po této první větě si řeknete:,, Aha, nějaká pošahaná puberťačka si vylévá své srdce a píše o tom, jak je svět nespravedlivej. Takovejch je." Jo, možná máte pravdu. Možná patřim mezi ty tisíce protivnejch puberťáku a nebo taky ne. Sama popravdě nevim. Ani nevim jestli si mám na něco stěžovat. Ale ano, mám ale nebudu tady ty drahocenný stránky zaplejtvávat zbytečnejma kecama. Ale i tak sem něco napíšu. Momentálně cítím úzkost. Úzkost z toho dnešního dne. Bylo toho na mě nějak moc. Ale měla bych si nejspíš zvyknout...Ha. Pomalu se nemůžu trefit ani na písmenka na klávesnici. Zvláštní. Cítím se divně a asi se tak zrovna i chovám, ale na tom ostatně nesejde,protože si půjdu dál a dál vylejvat své emoce do papírového kapesníku. Tak se mějte a zvažte, jestli jste taky v duši stále ti protivní puberťáci.

7 názorů

rosnicka
22. 02. 2009
Dát tip
:)

rosnicka
22. 02. 2009
Dát tip
:p

já jsem pořád stejnej puboš, jenom se zdokonaluju v zakrývání toho před ostatními... teď ale nevím, nakolik je tahle "Filozofie" satirou a nakolik vážná...

rosnicka
21. 02. 2009
Dát tip
Nj, co bych mohla čekat od Myšuka...:-)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru