Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Chladná?? Naivní!!

27. 02. 2009
0
11
947
Autor
Kayla

Vím, že mé jednání je občas matoucí... byla to jen hra, jak schovat oheň planoucí...tím jsem zbořila tvé sny a já to vím...

V té rozkvetlé louce plné trnů a skal
já čekala - TAJNĚ - co život mi dal.
Oheň skrytý pod nánosem těch chladných dnů,
když ničila jsem vše..kromě svých snů!

Už nikdy nepřijde ta chvíle,
nebo těch proklatých slov pár,
který by objasnily mé naivní cíle,
když skrývala jsem žár.

Má slova byla chladná,
však v srdci nebyl led,
tvá snaha nebyla marná..
ale teď už neváhej...a leť!!

11 názorů

Kayla
01. 03. 2009
Dát tip
a2a2a: dekuju moc za precteni a hlavne za kritiku, te si moc vazim, protoze je opravdu prinosna a musim rict, ze opravdu vis, co pises.. jeste jednou diky!!!

a2a2a
01. 03. 2009
Dát tip
Četl jsem tvé tři polední texty, zatím je to neurovnané, víš, co chceš napsat, ale necháváš se někdy unést potřebou napsat to co nejzvletněji, ačkoli nejniternější pocity jsou ty nejtišší, jindy zase se necháváš svazovat potřebou nějakého rýmu, aniž by byly potřeba. Zkus vyjadřovat volně své pocity, bez rýmů, pak si je přečti, aby to nevypadalo jako vyprávění a zkus také něco vyjádřit pomocí nějaké metafory, přirovnání. Pokud ti to bude přinášet radost, dostaví se i výsledky.

Kayla
27. 02. 2009
Dát tip
Kritiku prijmu rada, ovsem jeste radsi, pokud se bude tykat dila, pod kterym tuto kritiku pisete, dekuji :)

Kayla
27. 02. 2009
Dát tip
takhle to mysleno nebylo, jen je mi s podivem, jaka nuda tu asi nejspise zavladla, kdyz se uzivatele tak radi chytaji jednoho chybovani a njsou pak jiz schopni vkladat kritiku k dilu, tak jak byla myslena, vzdyt tohle nesouvisi s dilem!!!

papouch
27. 02. 2009
Dát tip
bububu! budliky budlik! .-))

Kayla
27. 02. 2009
Dát tip
Omlouvam se, mate pravdu, opravdu jsem se mela podivat, jak to tady chodi, na literu to takhle nebyvalo, tak tedy prijmete mou omluvu za novackovskou chybu a preji hezky den a uz proboha prestante jedne po druhym me za toto karat, vzdyt chybu uznavam :)

Norsko 1
27. 02. 2009
Dát tip
to jsi řekl hezky, papouchu. Chválím tě před nastoupenou jednotkou

papouch
27. 02. 2009
Dát tip
když sem vysypeš obsah celého šuplíku, tak to jednak nebude nikdo číst a druhak tím odsuneš ostatní autory ze stránky, což je kapku bezohledné když někam přijdeš, tak se nejdřív rozhlédni, pak přemýšlej a teprve potom konej

Kayla
27. 02. 2009
Dát tip
Nemyslela jsem, ze to bude takovy problem, jen jsem sem proste zkopirovala vsechna dilka z jine stranky, kam uz nechodim, ted uz ode me bude na cas klid :)

Norsko 1
27. 02. 2009
Dát tip
myslíš vypadni

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru