Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Život - skládáni puzzlí

01. 03. 2009
3
6
249
Autor
Stevemaster
 

                                    Život - skládání puzzlí

     Člověk celý život skládá dílek za dílkem a tvoří obrázek, který si umane. Nevím kolik puzzlí má můj obrázek a jestli je dobré složit ho co nejdříve, protože pokaždé co dáte bezmyšlenkovitě dílek na nesprávné místo pocítíte bolest. Není tedy dobré v životě skládat dílek za dílkem způsobem že tam jednou zapadne. Já ted skládal obrázek na kterém se objevovala dívka, kterou jsem na obrázku chtěl složit. Byl jsem štastný. Dílky zapadaly.... na obrázku se objevila její ústa a já pocítil rozkoš jako nikdy předtím. Jenomže do krabice s puzzlemi asi zapomneli dát zbytek puzzlí na kterých byl zbytek, a tak jsem ze zoufalství zkoušel vkládat i puzzle o kterých jsem věděl že tam nikdy nemůžou zapadnout. Bylo to utrpení, vkládat a vědet že se obrázek nedá složit. Jenomže naděje umírá poslední a pokaždém vloženém dílku jsem pocítil bolest. Jenomže v tom se mi jednou do ruky dostal dílek, který se mi zalíbil na tolik, že jsem začal skládat na novo. Takže lidi skládejte, protože kdo složí obrázek může spokojeně odejít na věčnost.


6 názorů

IHIVA
02. 03. 2009
Dát tip
hezký přirovnání, ale má myslím několik chybiček, tak třeba - to už bychom musleli mít přichystaný nějaký nezměnitelný osud v krabici.. tomu nevěřím ale důležitý je, žes nás přinutil trochu přemýšlet, dík

Puzzle
02. 03. 2009
Dát tip
Ano... Ano... Ano....

Život je čekání na smrt. A záleží na každým jak se zabaví. :)*

Já myslím, že život je spíše jako kaleidoskop, než jako puzzle. MImochodem, opakování "jenomže" na začátku věty trochu ruší.

A.H.
01. 03. 2009
Dát tip
a že ty puzzle nejsou malé

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru