Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Moje kamarádka alias ,,Naprděný Ježek"

21. 03. 2009
1
15
797
Autor
rosnicka
Včera večer mě napadlo  napsat něco o mé věrné, milé, ochotné a hodně nálodové kamarádce Marii alias věčně Naprděného Ježka. Řekněme, že Marie je hodně složitý člověk a pochopit její názor na okolní svět není vždy jednoduché. Proto se to budu snažit trochu zestručnit.

Takže: Marie je střední postavy, neustále naprděná s úmyslem vás i za blbý Ahoj zmlátit. Pořád říká, že se dneska FAKT už bude učit a druhý den to samozřejmě dopadne, tak jak to dopadne. Často také říká, jak máme fajn třídu a ani ne za pár minut už nadává na polovinu lidí (samozřejmě včetně mě). O tělocvikáři tvrdí, že si myslí, že je lesbička( totéž však tvrdí i můj jinej spolužák, kterej zase říká, že si tělocvikář myslí, že je gay.) Takže, kdo se v tom má vyznat...
Při hudebce zase nadává na můj šílený zpěv a furt chce, abych ji naučila číst francouzsky. ,,Marie, jednou mi to bohatě stačilo..." :-)

Jako opravdová kamarádka se zachová ve chvíli, kdy podělám nějakej test či zkoušení. (Minule to bylo zkoušení z chemie, na který jsem se dobrovolně přihlásila, ale ten blbec, holt byl jiného názoru na mé znalosti, i když jsem to fakt uměla. Tím u mě skončil.) Pak vám dá žvejkačku, což v případě Marie je boží dar.

Toť o mé kamarádce, sousedce v lavici a neustáleho kritika mojí osoby, vše.

Ps.:Doufám, že Marii nenapadne po tomhle na mě spáchat nějaký trestný čin....:-)

15 názorů

rosnicka
14. 08. 2009
Dát tip
Je to tou konverzací, co se tu rozvinula?

rosnicka
02. 05. 2009
Dát tip
No, ty mimo mísu asi nejspíš nejseš....:-)

rosnicka
28. 03. 2009
Dát tip
:-)

remik
25. 03. 2009
Dát tip
tak tohle je hezky. zvlaste s lesbickou gayem a telocvikarem - spravna trojka:) asi bych mel tez podekovat memu spolusedicimu byvalemu - musel cist vsechny me blbosti a byl vzdy prvnim ctenarem a kritikem. ale byl mensi a nebil me. je to povedeny. zabavny

rosnicka
21. 03. 2009
Dát tip
To sloveso si vlastně můžeš vyložit,jak chceš a jak zrovna potřebuješ, ale já ho používám dost často, abych nemusela mluvit vulgárně...:-)

rosnicka
21. 03. 2009
Dát tip
A ne snad? :-)

Petrusha
21. 03. 2009
Dát tip
už len prvá veta je skvost plný chýb :) ktorý mal radšej zostať v denníčku :) i so zvyškom

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru