Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Jiří Staněk na Českém Rozhlasu 2

26. 03. 2009
0
13
2249
Autor
dassler

V neděli 29. března lze na vlnách Českého Rozhlasu 2 Praha slyšet pořad Mirka Kováříka "Poetické nokturno" věnovaný poezii Jiřího Staňka. Shodou okolností se tak v jednom pořadu můžeme setkat s těmi, kteří se připojili k dění na našem serveru. Všichni jste srdečně zváni k poslechu.





Jiří Staněk má zde na serveru pro komunikaci nově zřízenu přezívku TEXL.
Jeho osobní stránky jsou ZDE

13 názorů

kdybys četl pozorně, tak víš, že je to dnes v 22.05 :o)

Jo to je tenhle Staněk...už jdu balit švestičky :o)

papouch
27. 03. 2009
Dát tip
jo táááák - to je ten pan Staněk..!! tak už rozumím, už jóó :-) dík :-) Ono to z té strohé upoutávky nevyplynulo (tedy alespoň blbí papoušci to nepochopili :) Ď!

dassler
27. 03. 2009
Dát tip
Papouchu, protože nečtete všechno, ono to ani nejde všechno stihnout přečíst, to je jasné. Jsem avizoval u soutěže o úvodníky "slovo má", že Jiří Staněk bude členem poroty, členem, který je zvenka a je tak zvýšená objektivita. Dál se bude podílet na audiopásmech věnovaných tady vždy některému z Písmáckých básníků svoji recenzí na jeho tvorbu. A tohle je tu proto, aby kdo chce (... podotýkám kdo chce), si mohl udělat představu o něm samotném, kdo to je. Kdo nechce, tak nemusí přece, přečte, bez zájmu poodejde na další stránku. Členem Písmáka se stal proto, aby když s ním bude chtít někdo o něčem mluvit, aby mohl přes nick. -d-

papouch
27. 03. 2009
Dát tip
hele, já tomu nerozumím.. Pán píše poesii, na Písmáku vživotě nebyl, teď má být v rádiu a tak se honem stal členem Písmáka? fakt nerozumím..

egil
27. 03. 2009
Dát tip
Jaké to pamětihodné setkání! Bude se slušet v budově ČR2 vztyčit sousoší? Pak návrh názvu: Modrý Stáňovařík.

jasně. ještě tu nenapsal ani čárku a už je v rádiu :o)

neznám

díky za avi - poslechnu si ráda

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení

© Dobrý spolek

Nahoru