Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Nejbásnivější báseň ze všech

02. 04. 2009
2
10
824
Autor
Albyn

Je to naprosto seriozní a vážně myšlená báseň, ale vzhledem k náročnosti na pochopení a vzhledem k tomu, že bez všech těch věcí, co báseň dělají nebásnivější, by byla vtipná, tak je v průměru nezařaditelná. A pokud někdo znáte básnivější báseň, řekněte. Udělám básnivější! A nyní se pokochejte touto básni, protože this is... LEGENDARY!

Lunární oř lunařil po hrobě. Lupa na okně zapálila, již hořící koláč. Buhé, brečel hermafrodit, dit,d… Demence, d-emence, ementál, deelementál „O ty velká p… plynová troubo, neopouštěj nás a nenech se zabít červnem Červivý červ pln plynové trouby, začervenal a, ale nebo (?) červil dál. A teď? Grepový, nejatákdálovitější, grepovitější, Hepy jak grepy. To je? Čem? Ničem oh, éch? Lenochod rychlostil, jak se světly, všanc o závod létaje a mravenec posiluje s činkami. Schůze pětkrát dopadla na Zem a vytvořila velký kříž, (poznámka autora, kříž jest symbol, to jest pravda!!!)

10 názorů

Ach !! Máš novou fanynku.

Albyn
29. 04. 2009
Dát tip
Barkku: Nemůžu naznačit tak, abych jenom pomohl, ale nechal vám místo na přemýšlení... A pokud někdo pochopil a neřekne, tak moje mínus ;-) Ale stejně to nikdo neví :-D

Albyn
29. 04. 2009
Dát tip
V pohodě, já to chápu. To slovo má význam a účel, tak jenom, že ho sice používáš, ale nevíš, jestli správně. Nebylo to myšleno nijak zle, jen malá provokace. Jsem samozřejmě rád, že se líbílo, at už jakkoliv... A co to znamená samozřejmě neřeknu. Čekám, jestli je někdo takovej blázen, že to pochopí, tak jak sem to myslel, ale pochybuju...

Albyn
29. 04. 2009
Dát tip
Barkku: ještě tak vědět, co to znamená, že? :-P Ale nejbásnivější není (přesněji, ted ještě ano, ale brzo nebude), pracuju na definitvně nejbásnivější a to už nepřekoná nikdo a nikdy :-)

Albyn
24. 04. 2009
Dát tip
Pro vás (čtenáře) klidně ano, ale pro mě to dadaismus není

Trauma
24. 04. 2009
Dát tip
že by dadaismus?

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru