Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

o 5 nafoukaných prynceznách a jedné chudé dívce

03. 04. 2009
2
4
1806
Jednou kdysi dávno žila chudá rodina.Skládala jse z 5 členu.První člen byl táta Josef.Druhý člen byla matka Sofie.A ptom následovali deti,protože jse rodina skládala z pěti členu(první dítě 12 dívka Daniela,druhý dítě 10 kluk Roman,třetí dítě 9a pul letý kluk Frýmbort).Na to že byli dost chudí měli poměrně štastný život.N druhem konci města žila královská rodina.Tato rodina se skládala se 7 členu!!!! Tak každýmu je jasný že se skládala z královny z krále a pěti pryncezen.Ty pryncezny byli hloupé a nafoukané.(jejich rozhovory vypadali takhle):Mami už je obed???ne miláčku je přece ráno! tatí kam se poděla škola??Je přece no.Musíš jít  jednu minutu rovně a zabočíš. kRÁLOVNA A KRÁL NEBYLI MOC ŠTASTNÍ.nEDOKÁZALI JSI ANI ZAPAMATOVAT JEJICH JMÉNA JAK NA NE POŘÁD ŘVALI.(jmenovali jse Sara,Gábina,Jana,Sofie,Renata) Vrátíme se  kté chudé rodině .Toto bylo pro tu rodinu shroucení.Vypukla totiž vyr který zabíjej obzvlášt chudé lidi v této době se  tomu říká žloutenka ,tak tomu budeme říkat i ted.Jakmile se to rodina dozvěděla tak to bohužel chytla . Napřed umřel Frýbort jako bi to nebilo dost.Tak potom umřel Roman.Rodiče byli shrouceni tak i oni umřeli.Chudák Daniela si musela vydělat si sama,a postarat se o sebe.Tak se rozhodla jít na zámek a žádat o službi.Měla skoro jisto že jí příjmou měla samé jedničky a byla šikovná.Král ji radostně přijel a ona měla být no Služkou.O 5 let později Daniela vykonávala svou práci s usměvem a dobře. Jednou přijel prync a vzal jsi ju.Tohle bi mohl napsat každý,ale já to tak nenapíšu.no jak přijel prync tak se ucházel o ruku pryncezny Renaty. Renata štěstím bez sebe příjmula požádání a byla svadba.Jenže Renata byla tak, hloupá že nevěděla co to je!A tak místo ano řekla ne.Uplně všechny dcery to tak udělali.Ale potom si všimnul Danieli zalíbila jse jemu a on ji.Tak byla svadba a ona řekla ano.Zazvonil zvonec a pohádky je konec.            

4 názory

Petrusha1
07. 10. 2009
Dát tip
síce rozprávka je vhodnou témou pre detský sloh, však táto rozprávka je skôr horor pre tvoju učiteľku jazyka českého si myslím :)))))

dík a pokod se ti to nelíbí tak si to nečti.Ale jinak dík za názor.

neroušek
29. 05. 2009
Dát tip
Moc pěkné.....neroušek četl a seděl na polštáři jak při správné pohádce.A dobře to dopadlo.****

Quaken
03. 04. 2009
Dát tip
Připomíná mi to analytické úlohy ze SCIO testů. No, ale jestliže ti je 10, jak tvrdíš, asi o tom nemáš vůbec páru. Měj se :)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru