Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Sedím v koupelně

09. 04. 2009
0
0
257

7. dubna 2008 11:37 AM

"ty svine se beztak uci" :D :D :D :D :D :D :D fakt ako no comment, ziadny to nepotrebuje to je jednoducho uzasna veta, nadherna a krasna vidno ze mas literarny talent :P

dneska tak nějak začínám .. vlastně to má takový malý pošetilý důvod ..

večer jsem se procházela .. procházela jsem se po náměstí míru .. chodila jsem kolem zastávky metra: náměstí míru .. sedala jsem na schody kostela vedle východu z krtka .. čekala jsem v černých kraťasech, zeleném tílku a kostkované košili .. čekala jsem jestli náhodou nevýjde z davu takový týpek, co vypadá jako bezdomovec .. takový ten blb, co mi ukrad srdce

v hlavě jsem si tisíckárt přehrávala můžu .. byla jsem nervózní a hrála jsem si se slunečníma brýleme .. jsou od ťamana, takže je klidně můžu zničit ..

a když už vyšly hvězdy a temnota objala celý ten kostel, tak jsem si říkala, že asi čekám marně .. ale nevzdala jsem to .. pomalu jsem šla směrem k muzeu .. po schodech vystoupala do prvního patra .. otevřela dveře hned naproti dveřím .. ještě pořád nám vržou parkety .. zavřela jsem se do koupelny .. a ještě pořád ležím ve vaně .. studí .. ale pomalu ji zahřívám .. doufám .. což je asi to poslední co mi v tuhle chvíli zůstalo ..


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru