Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Ani krok bez variability

22. 04. 2009
2
3
1315

...vše se dozvíte níže...

Dnes mě napadla naprosto světoborná myšlénka (alespoň tedy pro mou maličkost světobormá je). Řešil jsem nenadálou příhodu, ..neměl jsem hrnek na kávu (jsem kavař jako hrom). Při všelijakém přemýšlení nad hrnky (nazval bych to "syndrom zoufalství a touhy po kofo-opojení"), mě napadl koncept Eko-own hrnku. Možná nejsem první, ale zaručeně o tom prvně slyším. Co takhle hrnek (jako koncept doporučuji klasický válcovitý tvar, čímž vylučuji rotační hyperboloidy a jiné krásy geometrie), který má jedno dno, však pohyblivé... Ti co nedisponují fantazií jako já (asi 1000 000 000 x suma fantazií všech dětí), pak dodám dno se hýbe v hrnku svisle vzhůru. Tím jednak umožňuje hrnek užívat na 2 strany, a dále pak regulovat velikost objemu pro kýžený nápoj (mít své 1,5dl kávy v půllitru na dně lehce pochroumá pohárky chutí). Ještě je třeba vyladit detaily s výrobou, to nechám dalším dobrovolníkům k dobrému rozjímání.

..nuže Hrnek je mrtev, ať žije Eko-own!

3 názory

ano,děkuji*

No zkusím laičtěji:Bez újmy na obecnosti si lze Eko-own představit jako dutý válec(v ideálním stavu i jiné tvary:-D),neboli běžný hrnek bez dna a ucha.Do něj se napasuje kolečko velikosti potenciálního dna tak,aby s ním bylo možno pohybovat nahoru a dolu podél výšky našeho válečku aniž by případná kapalina přes toto dno unikala.Je třeba řešit otázku použitého materiálu aj.,ale to je detail:-)

fantazie je hezká věc, jenomže mě to nedochází technicky......

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru