Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Sprostě

29. 08. 2001
1
0
627
Autor
třeba

Pokud se chcete naučit sprostě, doporučuji vám sehnat si nejdříve nějakou nemoc. Potom s ní občas zajít do nemocnice a na pohotovost. Když už vám bude asi 5 let. Vydejte se na léčebný pobyt. Tam se nechte ubytovat na pokoji s aspoň o 6 let staršíma klukama. Nechte se chvilku šikanovat, sežrat si všechny bonbóny a zavřít se na chodbě. Nenechte se pustit na pokoj, když už tam máte dávno být. Poměřujte si s něma taky penis, to je moc dobrý. Pak vás naučí ty slova a vy budete mít všeho tak dost, že je budete užívat už pořád. Pak mně někdo ještě vyčítejte, že mluvím jak mluvím.
Qliph
02. 02. 2002
Dát tip
Povídka??? Víš ty vůbec, co to slovo znamená??? Tohle NENÍ povídka. Pro někoho možná zajímavý téma, ale je to jen konstatování - nikam to nesměřuje, nemá to děj, spíš úvaha, než povídka, sorry, že su tak tvrdej, ale někdo to říct musí.

Vole
01. 02. 2002
Dát tip
genialne! Zase *

třeba
04. 09. 2001
Dát tip
co je časopis sorry???

Deltex
01. 09. 2001
Dát tip
:o)

Semipalakva
29. 08. 2001
Dát tip
áno... rád bych něco řekl, ale tím bych odhalil své zvrácené okolí a hlavně své nevyrovnané dětství... díky čemuž jsem asi takovej úchyl... takže se k tobě...třeba... přidávat nebudu se svou s/zpovědí .... účel díla pro mně nakonec stejně zůstal nepochopen

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru