Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Strašidlo

03. 05. 2009
0
1
490
Autor
želvík
Zase to tiché chrastění, budí mě z mého snění. V koutě se mihl stín, Doufám že jen sním. Pod deku se celí schovám, sežrat se od ní nedám. Ani kousek nesmí ven koukat, víc do peřin se musím soukat. Kdyby jen můj prst zahlédla, určitě by mě celého snědla. Ve tmě se mihla její kukadla, příšera se mi do pokoje vkradla. Má určitě ostré drápy, které trčí z obrovské tlapy. Vrčení se ozvalo blízko, možná je to tříhlavé psisko. Strachem ani nedýchám, proč jsem dnes doma sám? Určitě mě tu sežere dnes, ten prokletý čtyřhlaví pes. Jen kočka v pokoji sedí, na malého kluka hledí. Jak se do peřin schovává, ven mu nekouká ani hlava. Kdo ví co se mu hlavou honí, jen malá kočka si tu vrní. Venku sama nerada spí, často tam o tříhlavém psu sní.

1 názor

tak jsem myslel, že je autorovi sedm, podle pravopisu...už jsem mu skoro dal i tip, na ten věk by to bylo pěkné dílko...ale včas jsem se podíval na skutečný věk.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru