Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Večer, sny a ty

11. 05. 2009
0
7
406
Autor
oťas52

Je tu další večer, minuty se vlečou,
je mi smutno a slzy mi po tváři tečou.
Stékají na chladnou zem,
a já umírám touhou po obětí tvém.
Na nebi září hvězdička,
připomíná mi tvoje očička.
Měsíc je krásně vykrojený,
připomíná mi tvůj úsměv nádherný.
Tak se sám sebe ptám,
jesli si ještě naděje dělat mám.
Naděje, že jednou přijdeš,
a řekneš mi, že mě miluješ.


7 názorů

stojíš o hlubší kritiku a nechceš číst něčí básničky, nemožeš teda chtít, aby někdo četl tebe... nejde jen brát, musíš aj dávat - teď tě pár lidí přečetlo že seš v tý nový vlně (a je jedno proč) ale dyž ty nebudeš číst, nebude za chvíli číst nikdo tebe - je to vcelku prostý :o) a nemohls přece čekat hned samou chválu... psát vázaný verše je těžký (volný vypadaj eště trochu jinak) - chce to zajímavý rýmy něco co by čtenáře donutilo se vrátit nebo dokonce vracet a čekat na tvoje nový dílka...

oťas52
12. 05. 2009
Dát tip
Tak trochu sem to čekal, ale kritizovat a buzerovat dokáže každej, že ?? Je vidět, že dáváte novým členům jasnou zprávu: "Zmizte" !! To, že byl PÍSMÁK včera v TV vůbec nevim, tohle mi poradil kamarád. Ale děkuji Vám všem za "ohlasy". Já píšu podle sebe a nechci číst něčí básničky, nechci něco po někom kopírovat.

Petrusha
12. 05. 2009
Dát tip
čo sa to tu deje? kde s apodelo aspoň mizerné malé percento niečoho? toto je ďalšia v rade veršovaniek ale nieje v tom hravosti len dril dril a dril a ... ?????

Norsko 1
12. 05. 2009
Dát tip
vykrojený nádherný, super verš. A ostatní jsou taky bezva, víc viz ing. Kareš

kristeježíši

řádek
11. 05. 2009
Dát tip
Ahoj autore, vítej na Písmáku. Odpusť mi upřímnost, ale k poezii tě čeká vážně ještě dlouhá cesta. Respektive - zatím se to poezii nepodobá ničím. Chce to hodně číst, hledat témata a pracovat na sobě. A ještě taky podívat se >>> SEM <<<

no..skutečnou hodnotu to má asi jen pro adresátku, že? Nic moc mě tu nezaujalo..žádné libozvičné slovičko ani metafora

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru