Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Jak převléknot postel?

12. 05. 2009
5
6
811
Jak se převléká postel Návod pro muže: 1- je nutné sebrat dostatek odvahy a vyrazit z hospody o pár piv dřív 2- vzdát se večerního programu ( po pár pivech je velký problém i takováto banalita ) 3- najít nějaké čisté povlečení ( bude nejspíš ve skříni ) 4- rozepnout knoflíky na špinavém ložním prádle ( není to zase taková sranda, když vidíte každý knoflík pětkrát ) 5- sundat z peřin špinavé povlečení ( to je celkem sranda pokud máte tolerantní partnerku a dostatek peněz na nákup náhrady za roztrhané ložní prádlo ) 6- navléct čisté ložní prádlo na obnažené peřiny ( to není jednoduché ani za jasného stavu mysli ) 7- zapnout knoflíky ( jen takový malý bonus ze světa smůly ) 8- no a na závěr vyměnit prostěradlo ( pozor na to ať nedostanete od někoho po hlavě válečkem na nudle, protože po zamotání se do prostěradla člověk vypadá jako strašidlo z pohádek od Josefa Lady ) 9- pokud se vám to podařilo tak gratuluju Návod pro ženy: 1- svlékněte špinavé ložní prádlo 2- ze skříně vyzvedněte čisté ložní prádlo 3- to navlečte na peřiny 4- předpokládám, že Vám to šlo bez problémů ( tudíž nechápu proč nás do toho pořád někdo nutí )

6 názorů

pokud u mužů platí část bodu číslo 5 (pokud máte partnerku), všechno ostatní škrtnout :o)

zajímavé je, že návod pro ženy je kratší. Vychází asi z toho, že muži návody nečtou vůbec, zatímco ženy občas ano, tak jim to chce ulehčit ...sympatické :o)

Eldest
15. 05. 2009
Dát tip
Návody jsou jen pro blbce a pro umělce =)

Lucida
13. 05. 2009
Dát tip
čte a jak

ale čte teda aspoň ty

ROMYNIKA
12. 05. 2009
Dát tip
ale návody přeci nikdo nečte:-)/*

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru