Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Meditační

04. 09. 2001
7
0
5945
Autor
AZALIN

Nejen meditací člověk je živ

a tak sem začal chlastat zase jako dřív.

A vobčas se mi chce dokonce i hulit.

Možná teď nestačíte voči kulit,

jenže vono je fuckt potřeba si někdy zapálit

a dát si pár piv.

Protože nejenÓM kecáním vo pičovinách

člověk je živ.

 

Jó, někdy je potřeba se vožrat

a kdo to nechápe, tak by si měl nasrat

za brejle, protože stejnak hovno vidí, i když je má čistý.

To je teda stoprocentně jistý.

 

No a stejně jako musí někdy lejt,

když je sucho a už dlouho slunko peče,

tak je někdy potřeba i blejt.

A když sleduješ, jak ti to všude teče,

to je pak ta nejlepší meditace,

to je pak ta největší pokora.

 

Protože vidíš, že pouhá páchnoucí sračka seš

a jenom v páchnoucí sračku se zas dycky vobrátíš.


papouch
07. 09. 2001
Dát tip
....no já to určitě nejsem :-))

zolli
07. 09. 2001
Dát tip
Já vás tam bando snad vážně budu muset jet srovnat. Vás tam pod tím šibeničním vrchem napadaj jen samý hovadiny!!! Astro- Kombušku s dorty ale už nééééé prosím!

papouch
06. 09. 2001
Dát tip
.... a nehull, dyž někdo papá polífčičku! Tu chvilu to vydržíš. :-)))

rak
06. 09. 2001
Dát tip
jóó, kouření při jídle není zdravý. ... Vlastně není zdravý nikdy, ale tím spíš. ... Jídlo se má vychutnávat, skoro tak jak dobrý čajík.

Diana
06. 09. 2001
Dát tip
Mahoney" To je ono! vlastně takhle jsem to myslela, ale neuměla tak dobře říct. Ď! Di

AZALIN
06. 09. 2001
Dát tip
Ne, myslim, že to vůbec není vono.. připomíná mi to takový ty zapřísáhlý vodpůrce alkoholu, keří se nalejvaj kombuchou, až jim to teče ušima.. možná víte, koho bych tím asi tak mohl mít na mysli.. :-) A přitom v kombušce je co? Alkohol.. mrška jedna... ;-) sice né moc, ale občas to na motáka docela stačí.. to je vyzkoušený... ;-))

Mahoney
06. 09. 2001
Dát tip
azííí? nevím, koho máš na mysli? povídej, přeháněj :-))

J.K.
05. 09. 2001
Dát tip
Azi, v čajovně U2? Seděla jsem ve spoustě čajoven, ale U2 nepustili nikdy! Až to vyzkoušíš, prohlédni si ty vyrovnané meditační tváře návštěvníku a, pěkně prosím, škemry, škemry, napiš, kdo ti dal první pěstí. A netrap je dlouho ;-).

clovrdik
05. 09. 2001
Dát tip
je to síla :-) to seš tak nasranej a nebo je to póza ? :-) každopádně zařazuju do klubu

Astrálka
05. 09. 2001
Dát tip
* Azalino ! musím sa smiať :o) toto si zarámujem s jednou zmenou ;o) ... ehmm... né vážně... doba rolniček třeba zase příjde... ona je to většinou stejnak jenom póza... šak sme se vo tom bavili.. a já má radši ticho.... když jdu po ulici... po parku... přes Špilberk.... v noci....... kolem jenom stromy..... ach......... a oranžové samozřejmě....... :-)))

Helča
05. 09. 2001
Dát tip
Azííí.. no to je strašnééééé ale potěšil jsi mě, plácáme se v tom všichni, já ty, on Život je od toho, aby se žil. Tak si to užij, nebo lépe prožij. :-)

Mahoney
05. 09. 2001
Dát tip
každý má svou cestu; každá cesta je pro někoho správná... ale ruku na srdce: obvykle máme potřebu vysvětlovat a obhajovat, když sami víme, že jsme sešli... :-)) (a jsme-li agresivní, není to "obvykle...", je to "vždy, když..." :-))

Climaster
04. 09. 2001
Dát tip
..:)))))))...nádherná myšlenka...musíííím /*/

kafka
04. 09. 2001
Dát tip
není nad opravdovost! :))))

Wopi
04. 09. 2001
Dát tip
;-)

kafka
04. 09. 2001
Dát tip
nejen meditací je člověk živ! za to taky ***! :))))))

papouch
04. 09. 2001
Dát tip
PÁÁÁAANI, Azíííííí!!!! no teda.. :-))))

J.K.
04. 09. 2001
Dát tip
Jsi páchnoucí sračka, milý ale máš-li k tomu dosti síly pokory a požehnání dojdeš domů za svítání. Drahokam i z blití břečka dokola a dokolečka běžíš padáš po Cestě ve slunci i za deště. PS: Těším se na tvoje básničky. Na ty oranžové i ty jinak barevné.

Šílená
04. 09. 2001
Dát tip
:o))))))))))

AZALIN
04. 09. 2001
Dát tip
J.K.: Díííík! :-)))

rak
04. 09. 2001
Dát tip
Azi, mívals hezčí věci.

Mámalibor
04. 09. 2001
Dát tip
nebo lidi jiný voči - viď ?:)*

Wiki
04. 09. 2001
Dát tip
Hmm, asi jo :-))))))*

myrinda
04. 09. 2001
Dát tip
drsna realita priznavam bez muceni ze forma je na me prilis, ale za tema - TIP

:-))

Astrálka
04. 09. 2001
Dát tip
* báseň sa mi nepáči, no s Azalinom mi bolo včera v krčme dobre, aj keď mi do polievky strašne hulil :o) * niekedy je ten chalan na nepoznanie, ospravedlňuje ho iba veľký smútok, že mu idú zavrieť klub, on sa s tým nevie zmieriť * Azi, radšej keby si chodil do Brooklynu, a nefajčil :o))

Krel
04. 09. 2001
Dát tip
No ty poslední dva řádky jsou jako úder pěstí...zajímavé..

Diana
04. 09. 2001
Dát tip
S myšlenkou souhlasím. Víš, ale nemohu se zbavit pocitu, že tato báseň je póza a nic než póza. A to proto, že se vyjadřuješ tak silnými slovy. Pokora se nestaví na odiv, nevykřikuje silácky do světa. Možná ale, že jen nerozumím, tak promiň..

zoo
04. 09. 2001
Dát tip
Kruci, to musela bejt opička! Chvátám s imaginárním obkladem na třeštící čílko. Tvé, přirozeně! :-))

Astrálka
04. 09. 2001
Dát tip
* omyl zoo !, Azalin vôbec nebol opitý, mal iba dve pivá, a z toho som mu to druhé skoro celé vypila ja * bol iba celý zhulený, dáke Sparty či čo :o) a otrávené sirky za 5 korún, ktoré mu predali zpolovice prázdne

AZALIN
04. 09. 2001
Dát tip
Diano.......... nevím... myslím, že sem upřímnej... ty silný slova ve mně sou.. kdo mě líp zná, tak ví, že se nezdráhám je používat.. nechtěl sem nic silácky vykřikovat do světa.. ale je fakt, že sem to vykřičel.. ne, nechtěl sem se chlubit svou pokorou.. asi sem spíš chtěl ukázat, že když se ulítne jedním směrem, tak to nikdy není dobrý.. ať už je ten směr jakejkoliv.. ať se jedná vo chlast, vo drogy, vo sex, na druhý straně třeba vo čaj a vo meditace.. prostě je to dycky extrém a chce to trošku vidět vidět věci s nadhledem a taky z druhý strany, aby člověk věděl, vo čem kurwa kecá................. asi takle nějak..... :-))) Jo a Astrálko! Já necítím žádnej smutek, to zase néé... no možná trošku jo, ale to je jenom na povrchu... jinak je mi nějakej Bruklyn úplně u prdele, protože sou důležitější věci... šak víš... MTR a vůbec... :-)))

Gastarbajtr
04. 09. 2001
Dát tip
Diana: já myslím, že to není póza, znám to, i když nehulim, tak ten chlast přeci jen potřebuju...občas a souhlasím s tím koncem, v tom případě jsem jen ta páchnoucí sračka... *!

Astrálka
04. 09. 2001
Dát tip
* Azalini, hovor čo chceš, ja si nemyslím, že minister zdravotníctva je pose*a :o) * a píš si, že zase prídem do tvojej čajovej búdy, vôbec nie na kombuchu, ale sfúknuť vám v čajovni sviečky :o))) budem mať totiž narodky potme * kamoš, ináč ešte k tej básni, v poslednej dobe si zenový anarchista, až sa bojím, kam to bude smerovať, keď už si prestal nosiť rolničky, a v čajovni chystáš púšťať U2 ..

AZALIN
04. 09. 2001
Dát tip
Astrálka: Neboj, zas tak daleko, abych v čajovně pouštěl U2 to nezajde.. i když.... i ňákej ten metal by se dal... ehmm... né vážně... doba rolniček třeba zase příjde... ona je to většinou stejnak jenom póza... šak sme se vo tom bavili.. a já má radši ticho.... když jdu po ulici... po parku... přes Špilberk.... v noci....... kolem jenom stromy..... ach......... a ožralové samozřejmě....... :-))) Jo a svíčky nám nesfoukávej! To by ses se zlou potázala!!! Na svíčky sme háklivý!!!!!! :-))))

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru