Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Policajt na prd

15. 05. 2009
0
7
789
Autor
morena
Celý příběh se odehrává v životě policajta-nemehla.Jmenoval se Dominik Tlustoš.Tak jde poprvé do práce a řekne recepčnímu:;Ty machře ujetá,řekni mi kde je ten šéf?Zaprvé se říká:dobrý den a za druhé představit se.Dobře ty chcípáku menuju se Tlustoš a dobrej a hledám šéfa!Šéf je ve 4.patře 2.chodba 6.dveře jestli to spleteš seš machr jo more.;Tak náš Dominik šel do 5.patra 1.chodba 2.dveře.A našel tam: uklízečská místnost.Tak si říká:Jak to ten vrátnej řek??;.A říká si:Už vim,4.patro 2.chodba 6.dveře;.Tak Dominik šel tam kam měl jít a našel tam pana ředitele Trubičku.Pan Trubička tam seděl na židli a cucal tužku.Za dveřma:Trubice votevři!!!!!!!Hrrrrr!!!!!;Pan Trubička řekl:Jo už du!!!!!!!!!Sakra obejde se to bez nadávek.Ste Tlustoš??????;Ježiš more no sem to já Tlustoš!!!!!!!!!!!!!!!!!!















                                            POČKEJTE DO ZÍTRA DALŠÍ KAPITOLA BUDE ZÍTRA!!!!!!

7 názorů

25veronika3
20. 04. 2010
Dát tip
Podruhé nechápu. Raději nebudu nic dodávat.

kachen
16. 05. 2009
Dát tip
VT marvin hihi...vidíš nejsem na tom nejhůř... pro autora:..tohle je doopravdy poučné, jak moc člověk doufá v lidskou blbost.

Tragicus
16. 05. 2009
Dát tip
Uff... Docela des. Rozdeluj text. Nepouzivej milion vykricniku a otazniku. Kapitola? Zkontroluj si to po sobe. Kup si knihu: "Ucime se psat na klavesnici" Otevri si mluvnici.

kindak
15. 05. 2009
Dát tip
hmmmmmm nic moc zajimavyho uvidime dal

Tak to si netroufám hodnotit :-( Na můj vkus tam chybí hodně čárek a dá to dost práce se vyznat v textu... Tak uvidíme, jak to bude pokračovat.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru