Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Domací náslí

21. 05. 2009
0
9
313
Autor
sweetkarca

Tohle vytvořila moje sestra v 13 letech,chtěl bych se zaptat všech písmáků na jejich názor.!!!!

Můj manžel je zrádce, Musím dělat jeho práce., Místo aby přišel jako rádce a mohl dělat svoje práce. Já těd musím kidat hnůj, At to stojí stůj co stůj, v tom mě spatřil ten můj zrádce. Křičel na mne"Takhle Ne Ne!!! co děláš ty huso hloupá,neschopná" Rači mi podej tohle a tuto. Si vážně úplně "neschopná". "No tak sezbírej to." Nemůžu se na to ani koukat. Jdu radši do hospody, opít se a zapomenout"nehci už tě vidět". "On mě ubližuje co mám dělat"?? Už vím,už mám řešení. Jaké???? Zabít se, Je to odvážné, Né,spíš zbabělé Kladu si spoustu otázek.

9 názorů

Hasdrubal
23. 05. 2009
Dát tip
preboha

Prokristapána... Ale když už ses "zaptal" - v tom věku podobné pitomosti sepisuje každá holčička. Není to nic zavrženíhodného, ale pochopitelně též nic světoborného. Problém nastává, když to takové dívence jaksi vydrží i do pozdějšího věku. Nakonec, rozhlédni se zde, občas člověk žasne, co dovede žena po čtyřicítce vypotit. Abych to uzavřel - můj názor je: ztráta času.

Petrusha
22. 05. 2009
Dát tip
myslím, že i tam to je protiprávne ale viacmenej tam na to neberú veľký ohľad :)

Petrusha
22. 05. 2009
Dát tip
v 13ti? nie je manželstvo s maloletými protiprávne?

Jan Josary
21. 05. 2009
Dát tip
Nemůžu se přestat smát, bravo! Nebylo by tam víc? :-)

Labud
21. 05. 2009
Dát tip
Někdy je lepší nevědět...

Alojzia_W
21. 05. 2009
Dát tip
uff

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru