Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Znásilněná

27. 05. 2009
0
9
557
Autor
K_ačenaa
Bylo už pozdě večer, když jsem se vracela přes park domů. Byla tma a strašné ticho,tou dobou tam obvykle už nikdo nebýval. Slyšela jsem jen nepříjemné praskání větviček pod mýma nohama.Bála jem se, a tak jsem zrychlila abych byla už co nejdříve doma. Po chvilce jsem za mnou uslyšela kroky, otočila jsem se, ale nikoho jsem neviděla, jen tmu. Chvíli bylo ticho, ale pak jsem zase slyšela ty kroky, pořád byly blíž a blíž. Strašně jsem se bála, a tak jsem začala utíkat. Zastavila jsem se a když jsem se otočila viděla jsem za mnou stát nějakýho chlapa, neznala jsem ho, jen si pamatuju, že vypadal strašně zanedbaně. Moc toho nenamluvil, ale jeho hrubý, chraptivý hlas si vybavuju celkem přesně. Povalil mě na zem, držel mě strašně pevně, nemohla jsem se hnout. Snažila jsem se volat o pomoc ale marně.Brečela jsem a prosila ho ať mě nechá, ale bylo to zbytečné. Cítila jsem se tak bezmocná a jen sem doufala v to, že někdo příjde a zachrání mě. Viděla jsem jak si rozepíná kalhoty, náhle ze mě začal strhávat šaty. Nemohla jsem nic dělat, nezbývalo mi nic jiného než jen čekat až todle všechno skončí. Strašně to bolelo, byla jsem do té doby panna a svoje poprvé jsem si takhle rozhodně nepředstavovala. Najednou jsem viděla někoho, jak jde směre k nám, začala jsem křičet o pomoc. Pak jsem jen viděla 2 kluky a toho chlapa jak utíká pryč. Ti dva, pro mě byli jak vysvobození, ve které jsem už ani nedoufala. Všimla jsem si, že jsem skoro celá nahá a špinavá, a tak jsem rychle utíkala domů. Když mě mamka uviděla celou špinavou a v roztrhaném oblečení začala po mně křičet. Rozbrečela jsem se, chtěla jsem jí všecho vysvětlit ale už jsem neměla sílu. Utekla jsem do svého pokoje kde jsem jen brečela. Nemohla jsem na to všechno přestat myslet. Pořád jsem cítila jehoruce na mém těle, pořád jsem slyšela jeho hlas.

9 názorů

Mohl bych ti napsat, aby sis dala pozor na gramatiku, ale nenapíšu. Gramatikou to nezachráníš. Tohle je špatné, odbyté, nedotažené, bez jiskry, bez nápadu.

Petrusha
28. 05. 2009
Dát tip
je to trochu ako článok do časopisu do stĺpca - psychológ radí.... poviedka by chcela niečo viacej ... ako hovorí pomerančová, možno by to chcelo začnúť niečím jednoduchším, alebo sa viacej nad tým zamyslieť z pohľadu čitateľa ...

dost tezke tema, mozna by bylo lepsi zacit necim lehcim?

Tobša
27. 05. 2009
Dát tip
Tak jsem z toho zmatený. Nejdřív jsem k tomu nechtěl nic napsat, ale nakonec přeci jen napíšu. Není to povídka. To prvně. Pak dále. Ty věty jsou příliš táhlé. Nevzniká napětí. Dál: čtenář nic neprožije - nebojí se, nepuká vzteky nic. Proč? Protože je to rychle odbité, protože nezná hrdinku, nezná pointu, nic neví. :-( Je to odbité. Bohužel.

Noumenon
27. 05. 2009
Dát tip
tohle nemá s uměním nic společného

Rajmund
27. 05. 2009
Dát tip
A mně se nic takovýho nepřihodí, hernajs.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru