Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Akatsuki?--Nevím!-2.

28. 05. 2009
0
0
459

Pokráčko xD Chci komenty!

,,Uhm..vstáváme" řeknu a líně se zvedám z postele. ,,Itachi,kam si mi hodil tričko?" Zeptám se a lovím triko s polo rukávem na lustru. ,,Tak a je to." Oddechnu si a šněruju poslední řádek vysokých kozaček. ,,Teď mám chuť z tebe všechno znovu servat." Prohlásil Itachi a mlsně si olízl rty. ,,Tak na to zapomeň." Prohlásím trucovitě a zkřížim ruce před sebe. ,,Až večéér! A kdyby tě to zajímalo,za pět minut máme být dole na snídani,jestli nechceš přijít pozdě." Řeknu se smíchem,načež rychle vyběhnu z pokoje,jestli nechci zažít Itachiho 'krutou' pomstu,protože jsem mu hodila oblečení na kebuli zrovna,když mě chtěl znovu stáhnout na postel.

,,Hojky lidi." Pozdravím nedočkavě,když na stole uvidím mojí oblíbenou snídani-palačinky. Na to,abych si došla ke kuchyňské lince jsem moc líná a než mi stihl Deidara říct ahoj,jsem mu čmajzla talíř s palačinkami před nosem. ,,Dobrý den,Leen-chan." Jako jedinný mě Tobi pozdravil slušně. ,,Ahoj Tobi,hádej co pro tebe má Leen-chan?" Zeptám se a jako vždy vím,že to Tobi uhádne. ,,Lízátko?" Zeptá se Tobi nesměle,a rychle bere lízátko,jako by se bál,že mu ho někdo vezme. ,,Hm.." Odkašlal si Pein. ,,Takže ty a Itachi půjdeš do Konohy mi něco vyzvednout." Prohlásil Pein,než se zvedl a zmizel ve své kanceláři. ,,Konan? Zeptala jsem se modrovlasé dívky a mé nejlepší kamarádky. ,,Proč se Pein chová dneska tak odtažitě? Konan si povzdychne. ,,Zase ty jeho nálady. Včera se mu ozval Madara a něco prý chtěl." Při slově Madara nám všem naběhla husí kůže. ,,Myslíš,že je to něco o mě? Odhodlám se proříznout tísnivé ticho,které nastalo a nevěstilo nic dobrého. Když se ozve Madara,není co jásat. Fakt ne. Ale najednou přece: Jakou mám vlastně s Madarou zkušenost? Pamatuju si to,ale nejsem si vůbec jistá,že jsem prožila to,co bych mohla popsat vzpomínkami. Už jsem se rozhodla. Po misi se zeptám Peina. Ten přece musí něco vědět!

 

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru