Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Jak jsem málem přišla k úrazu...

31. 05. 2009
1
1
423
Autor
klarisa
     Bylo všední dopoledne, mnou věnované vaření....Stála jsem u sporáku a klohnila jsem játra s rýží a "zafrcku", Klárka (1,5 roční dcera) si "hrála". Pak přišla za mnou, přinesla si malou židličku, stoupla si na ni k lince, jako obvykle, a jala se mě kontrolovat, jestli mi to vaření jde od ruky, jestli to dělám správně a jestli, když lžící praští do misky ve dřezu, voda z ní vystříkne až ke stropu. A jestli ta voda v té misce je k jídlu.
     Klohnim si, klohnim, míchám si, míchám,.....pak se otočím a chci jít do obýváku.....a málem jsem se přerazila. Ještě než mi Klárka přišla dělat společnost, nenápadně za mě zaparkovala dopravní prostředky - sáňky a kočárek. Včas jsem zabrzdila a ustála to - naštěstí. Jednak nemám úrazovou pojistku, jednak by pak zpráva z chirurgie mohla znít nějak takhle: "Pacientka se, dle vlastního vyjádření, v kuchyni přerazila o sáně a následně spadla do kočárku. Doporučujeme vyšetření na psychiatrii."....

1 názor

ano, někdy to bývá ještě proloženo koněm, případně kohoutem :o)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru