Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

POCHYBY

05. 06. 2009
0
3
451
Autor
Ritina

                                                      POCHYBY

zivot se mi straci pred ocima,vracim se do snu a snim o tom abych nebyl tim cim sem abych byl nekdo bez problemu a bez pocitu viny.Ale kazdy je bez viny,kazdy se v problemech straci a do snu se vraci,aby vedel jaky je svet dal,proc se clovek obvinuje,proc nad sebou pochybujer,proc?Reknu vam proc ,nikdo neni dokonali,na nas je jen zit.


3 názory

Petrusha
05. 06. 2009
Dát tip
o boze muj do areny luple ani carka ani dlzen ani nic ... trošku snahy by to možno chcelo na začiatok :)

Tobša
05. 06. 2009
Dát tip
Autor stojí o hlubší kritiku... Tak gramaticky, nooo, začátek věty je fajn mít velkým písmenem. Dobrý je používat i čárky (tři chybějící). Hezký je interpunkční znaménka následovně oddělovat mezerou. Taky bys měl(a) vědět, že se nepíše strácí, ale ztrácí. K dílu samotnému: Jestli ta jediná věta je jediné, co jsi chtěl(a) napsat, je to málo. Tohle úvaha není. Je to tvůj názor. Ale úvaha má vésr čtenáře k myšlení, vytvoření vlastního názoru nebo ujasnění si vlastních stanovisek či snad ukázat nové obzory. Toť z hlediska teorie. Můj osobní pocit, je ten, že je to slaý odvar...

Kocour22
05. 06. 2009
Dát tip
Nevím, zda jsou ty chyby naschvál... Pravdu máš v tom, že na "nás" je žít, a ten život prožít.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru