Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Vzpomínka

09. 06. 2009
1
6
643
Autor
culikata

.....bolí to...

Pamatuji si na ten den kdy jsem Tě poprvé uviděla.....první pohled a já věděla, že bez Tebe nebudu moc dýchat, natož žít....bylo to moc hezký..., až moc hezký na to, aby to byla pravda.....----Teď sedím doma a můj mozek se chová jako opilý....neustále čeká na to až se ozveš a bude mi zase dobře, protože uslyším tvůj hlas.Proč se to nestalo?Hm???Já věřím, že se to jednou možná stane. Budu tě držet za ruku a vědět, že mi Tě nikdo nikdy nevezme.Avšak dočkám se toho někdy?Chybí mi Tvůj nechápavý pohled, kterým si na mě koukal když jsem se chovala jako malá holka a při tom jsem věděla, že proto mě más rád. Tím jsem byla jedinečná.....aspoň si to říkal......Každý máme chyby, nikdo nejsme dokonalý. ale ty budeš navždy....CHYBÍŠ MI!

6 názorů

daja
25. 06. 2009
Dát tip
když to slečna psala, asi ji v tu chvíli interpunkce byla ukradená, chápu... :) ale občas je třeba po sobě asi i číst, zvlášť po napsaní něčeho v záchvatu šíleného pocitu a potřeby vypsat se...

sepiolite
12. 06. 2009
Dát tip
tohle je fajn, ale bohužel jen pro něj a vlastně si ani nejsem jistá, jestli by to ocenil.. a pozor na interpunkci, někde, podle mě, jí máš zbytečně moc a naopak před spojkami k větám hlavním Ti chybí:)

Elleanor
09. 06. 2009
Dát tip
Mně bolí taky...ale u srdce a ne ze čteni. Znám tyhle pocity a jsem ráda, žes o nich napsala!:)

dýchyt ? blbost :-( souhlas s ventspils_celiak

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru