Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

O velikosti a malosti

10. 09. 2001
4
0
579
Autor
Ajven70

O podstatných věcech v životě

 

O velikosti a malosti

 

Dneska jsem si na Internetu přečetl článek, ve kterém jsem se nic nedozvěděl. To jsem ostatně věděl (že se nic nedozvím) už ve chvíli, kdy jsem klikal na hedlajnu.

 

Hedlajna. Píše se to headline a znamená to v podstatě upoutávku na článek. Něco jako nadpis a pár tučných řádků, které vám mají pomoci se rozhodnout, jestli budete číst všechna ta následující písmena. Samozřejmě to může být i nadpis bez těch tučností, ale to bývá většinou vyjímkou.

 

No, bylo to o tom, jestli záleží na velikosti penisu. Proto jsem to četl. Protože jsem chlap. Musím říct, že ten můj patří velikostí mezi ty průměrné. Přesněji mezi ty menší průměrné. Samozřejmě že jsem přesvědčený, že na velikosti nezáleží! Musím být přesvědčený, to snad jasně vyplývá z předpředchozí věty!

 

Ve svém životě jsem měl několik partnerek, se kterými jsem ležel, jak to krásně nazývají v Knize knih a žádná si na velikost nestěžovala. Knihou knih je nazývána Bible. Samozřejmě jen v zemích s křesťanskou tradicí, jinde je onou knihou Korán a jinde nevím co, nejsem odborník na náboženství. Žádná si nestěžovala. Všechny „TO“ se mnou měly. Je sice možné, že „TO“ občas (jasně že jen občas, a to ryze teoreticky!) měly jen pro mě, ale nikdy jsem je kvůli tomu nevyslýchal. Třeba bych slyšel něco, co bych vůbec slyšet nechtěl. A vlastně – i kdyby to bylo jen nahrané,  mohl bych mít radost z toho, že jim na mě záleží. Znáte přece tu o těch kyselých hroznech a vrabci v hrsti, ne?

 

Takže k tomu článku. K tomu vlastně nic, byly tam ty řeči o tom, co je průměr v Evropě, co v Americe a že se dá cvičením zvětšit, ale že je to vlastně jedno, protože žena má nejcitlivější erotogenní zóny soustředěné na klitorisu a pak na začátku pochvy. A že tedy na jejím konci, to je v blízkosti děložního hrdla (kam dosáhne ten nadprůměrný) už stejně ničeho významného nedocílíte. No, tohle rozebírat nehodlám. Snad jen malou poznámku: všechny dvě stálé partnerky, s nimiž jsem žil delší dobu, si mnohem více užívaly a pochvalovaly orgasmus vaginální než klitoridální. Prý je mnohem silnější, delší, lepší, atd. Sakra, stejně by nebylo špatné to jednou zažít a posoudit! Vagína a klitoris. To jsou hrozně technická slova pro tu krásu! Jenže micinkový, čičinkový, beruškový, kočičkový a nevím ještě jaký orgasmus zní docela divně.

 

Zajímavější než článek byly ohlasy čtenářů. To je výhoda Internetu, je interaktivní. Takže si můžete přečíst článek, přečíst reakce na něj a napsat svoji. Když máte chuť. Článek o důležitosti nebo nedůležitosti velikosti mužského pohlaví samozřejmě přiláká hodně čtenářů. Poznámka pro internetové začátečníky: dá se vcelku přesně spočítat, kolik lidí dotyčný článek četlo a podle toho jsou autoři většinou také honorováni. Z čehož zcela logicky plyne, že je pro ně zajímavější psát o penisech a vagínách než o tom, kolikrát denně je dobré čistit si chrup.

 

Hodně čtenářů, hodně ohlasů. Velikosti penisu se jich týkalo málo. Bylo to o zklamáních ze vztahů, z žen a mužů, ze světa. Bylo to o způsobech vyrovnání se s prožitým. Bylo to o obdivu k ženám. Bylo to o nenávisti k ženám. Bylo to o reakcích žen a dívek na obdiv a nenávist. Bylo to o pohrdání. O naději. O znovuzvednutých hlavách. O úsměvech. O úšklebcích. O prožitých, současných a budoucích láskách. O ignoraci a hulvátství. O laskavosti. O touze. O slzách. O……….. Vůbec to nebylo o velikosti!

 

P.S.: Neberte všechno doslovně, hlavně ten třetí odstavec!


Mahoney
13. 09. 2001
Dát tip
ňam ***! to je skvělý :)))

zoo
11. 09. 2001
Dát tip
Jejda. Neberu! Dávám! *

Wopi
10. 09. 2001
Dát tip
:)))) *

Atala
10. 09. 2001
Dát tip
Ale jo... :-))) *

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru