Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Spojení sexu a lásky

18. 06. 2009
0
13
1441
Autor
Majaka

Jako asi každý člověk, mám rád sex. Proto jsem napsal tuto krátkou úvahu. Je to jedno z nejzdařilejších děl, které jsem vytvořil. Možná právě kvůli tomu, že psána z velké touhy po vášni..

Probuzeni chtíčem! Něčím samozřejmým! Síla tlačící v podbřišku. Hlásí se snad hlad?! Snad ano! Ale tentokrát je to hlad po sexu.. Zcela přírodní jev sbližující dva lidi jako magnet. Čím větší sympatie, tím větší tužba, připravenost, odhoz pláště stydlivosti. Tam, kde skončila mateřština jazyků, začíná mateřština těl. Běh, který se snaží dokončit, vyznamenat se! Stres a starosti se stávají vzdálenými sousedy. Tajemství pod zhalou lampou, místo pro fantazii! Průchod slyšitelných běsnění rozkoší zmlácených těl, umocněné erotogenními ovacemi. Prosebné stimulace zdražděných zón. Propukávající příjemno s bolestí..
Cítíte, jak vás obestupuje, náhle se vzdálí; bloudí! Chcete zboudit s ním, a náhle získat metu za cílem. Nechat se jímat na jazykovém polštáři, snažící se ustlat tyto vjemy co nejlépe. Kouzlo kuchaře něhy a romantiky!!
Dýchá spanile! Ano, už vběhl do cíle omračujícího bdění, kdy se napíná každý sval v těle. Popadá vzduch jakoby plíce znásobily svůj běžný příděl. Jako příjemný dolet adrenalinového zážitku! Bílé mžitky oslepených očí. Bázeň, která procitne v touze líbezných dotyků rtíků, prstíků. Jazyk protínající dva odlišné světy. Objetí toužící po sjednocení dvou těl i duší.
Taková je LÁSKA a SEX!!

13 názorů

Toscana
26. 06. 2009
Dát tip
Tohle bych doporučila Radimu Uzlovi jako četbu pod zhalou lampou, pokud by zrovna měl nějaké zdraždění někomu radit, jak si počínat při sexu. (P bez uzardění)

Hemp
24. 06. 2009
Dát tip
Milovat někoho se vším všudy můžeme jen když nám naši lásku k němu vrací nazpět stejnou měrou až se do ní oba navzájem ovinou a jejich spojení se protne natolik že splinou ve společném sevření

jak jinak nazvat pravidelné dýchání při spánku než "spanilé"... nečekal jsem, že někdo bude tak dokonalý jako já a zůstane až do 21 let panicem...nemám slov.(p)

medíček
18. 06. 2009
Dát tip
stojíš o hlubší kritiku, pak tedy zcela upřímně: úvaha by měla mít určitou formu (učí se to, myslím, už na základce), kterou toto veledílo úplně postrádá. když tedy pominu špatné zařazení, co mi zbývá? ne. nevím, jak bych pojmenovala útvar, cos stvořil. je to jakejsi chuchvalec prapodivnej spojení, vykříčníků tam, kde se příliš nehodí... dala bych to akorát tak do šuplíku. promiň, já jen doufám, že o svém věku v profilu lžeš. na 21 málo, brachu.

raja
18. 06. 2009
Dát tip
Jak už zmínil předseda, tohle je taková prela, že ačkoliv není básní, zaslouží si být vklubena. Například spanilé dýchání je obrat téměř básnický! Nemohu se ubránit...P

raja
18. 06. 2009
Dát tip
odhoz pláště stydlivosti:))) možná spíš soudnosti. (Márve, a nemohlo by Ti stačit spojení bez spojení? Já jen jestli po autorovi/ce nechceš příliš...)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru