Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Všem kritikům

08. 07. 2009
0
11
638
Autor
Pinda3

Tak jsem tu zas a protože mi uražená ješitnost nedovolovala usnout napsal jsem pár rýmů všem kritikům kteří více ničí než podporují začínající pisálky.

Soudit je tak velmi snadné když napsat stačí slůvek pár

pokořit a srazit k zemi popřít v jiných vzácný dar

Pošpinit vše co je cizí přikazovat jiným půst

zabít v každém pouhou naděj že snad více může růst

Snad strach či závist plodí toto snad neúspěch a zoufalost

tak s ohledy tu prosím berte každého kdo nový host.


11 názorů

Souhlasím s Papouchem, jen bych doplnil, že stejné doporučení již dostalo mnoho jiných, takže v tom rozohdně nejsi sám

Petrusha
08. 07. 2009
Dát tip
závisť?

papouch
08. 07. 2009
Dát tip
Moje "to nemyslíš vážně, že ne?" - nebylo hodnocení, to byl dotaz.. ..ale když to teda chceš slyšet, máš to mít: Nemáš talent; to co plodíš, je naivní fušeřina úrovně říkanek z mateřské školky. Říkám to ostře, omlouvám se, ale je líp to říct rovnou, než okecávat to sladkou matlaninou. To, co jsem psal výše, platí. NEJDŘÍV se seznam alespoň se základy tvorby, nauč se ovládat pravopis, hodně čti kvalitní poesii a PAK TEPRVE se pokoušej o vlastní... Klidně si piš dál, ale házej to do šuplíku. Po nějaké době to vytáhni a přečti si to po sobě. Pokud máš jen trochu soudnosti, tak to buď hodíš do koše, nebo předěláš. Pak to zase hoď do šuplíku... Až si budeš jist, že je to skutečně kvalitní, tak pak teprve to někam plácni. (A pamatuj, že i blbůstka by měla mít jakous-takous úroveň!) A v neposlední řadě - když vlezeš někam na server, tak nejdřív se rozkoukej, zjisti, jak to tam chodí, obeznam se se všemi funkcemi a pak teprve tam něco tlač. Například tu na Písmáku je zvykem, že když na někoho mluvíš, poslat mu avizo. Howgh.

Pinda3
08. 07. 2009
Dát tip
Já vím a chtěl bych se zlepšit.Jdu pracovat a ne jen na sobě :-)

to záleží na tobě :o)

Pinda3
08. 07. 2009
Dát tip
Já se rád směji a ještě víc mě potěší když rozesměji jiné.Nebráním se kritice ale včera mě mrzelo jen strohé hodnocení "to nemyslíš vážně" ze kterého si nic neodnesu.Beru vaše názory a pokusím se zlepšit jen nevím co udělat když to nepřijde.Přestat psát?

papouch
08. 07. 2009
Dát tip
bóóžinku.. milý Pinďo, NEJDŘÍV se seznam alespoň se základy tvorby, nauč se ovládat pravopis, hodně čti kvalitní poesii a PAK TEPRVE se pokoušej o vlastní... To co jsi sem dával, včetně tohoto výkřiku, je tak ubohoučké, až je to směšné

nebráním sebe, ale možnost kritiky obecně. Stejně jako tobě nikdo nebrání zveřejnit říkanku,která se někomu nemusí líbit, neubráníš se kritice, která se nemusí líbit tobě. Jedině mazáním...což je doklad toho, že si nejsi svým psaním zas tak moc jistý.

Pinda3
08. 07. 2009
Dát tip
já vím že to není zázrak a nenadávám jen žádám o shovívavost :-) A Aleši není to reakce na to co jsi psal včera Ty protože jsi byl konkrétní.

slabota. kritika tě má motivovat k lepšímu psaní, ne k nadávání na kritiky.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru