Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Noční poutník

09. 07. 2009
0
3
543
Autor
magicbow

Noční poutník

Tak konečně mám čas.Můžu se vydat na výpravu.Ale nejdřív přece musím najít družinu.No asi poprosím generála Olivra aby mi dal pár mužů.A tak se Makond náš hrdina vydal za generálem.Ale když přišel generál ho ani nenechal do povědět a uz ho stráze pakovaly se dveří.Nemám na vybranou prátele nemám a žoldáky taky ne. Musim se na výpravu za nalezenim talismanu noci vydat sám. Tak zbaleno mám můžu začit,určitě mě potka hodně nebezpečí.ostatně projít přěs pouště chaosu ,bažiny gremlinů, uzemí temných elfů, krvavých elfů , orku , trolu a dalších stvůr no , ještě žě jsem bývaly elitní voják a navíc sem plně vyzbrojen.Rozloučil jsem se spřáteli a vyrazil.Jen co jsem opustil brány městy , zmocnil se me podivný pocit jaky jsem ještě v živoťe nezažil.Už šel Makond dlouho.Zrovna procházel nejakým hvozdem plným nezvyklých rostlin,hub a živočichů.Makond rozbalil mapu a šel dál.

 

 

Zrovna se nachází v Tantově hvozdu.O tomhle místu naneštěstí vůbec nic  nevím

3 názory

martinez
18. 08. 2009
Dát tip
no věk leccos omlouvá, ale češtinu ve škole máš, ne? čárky v souvětích, diakritika a spousta jiných "drobností"... měl by sis to opravit - čtenáře vytáčí tvoje neúcta k jazyku - a k nim samým...

papouch
09. 07. 2009
Dát tip
co to má jako být??? Proboha...! Pomatený text s miliardou hrubek... Nejdřív se nauč psát bez chyb a pak něco někam tlač. Katastrofa.

Petrusha
09. 07. 2009
Dát tip
tak hovoria ti nieč nasledovné drobnosti? 1. gramatika 2. interpunkcia 3. členenie textu (o obsahu radšej nepolemizujem, lebo mám dojem, že si mal zadanie počtu slov na daný text)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru