Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Mozaikové

15. 07. 2009
12
16
1222
Měla jsem srdce dala je tomu co první pusu dal mi krok od ráje byl fajn však lhal mi pak zbytek srdce dala jsem cosi mě táhlo za hlasem a já jsem se mu nebránila naplnil vše o čem jsem snila však co s ženatým mamlasem ze srdce zbyl prazvláštní tvar i ten jsem (už ne z lásky) dala nocí pár zle jsem usínala srdce ve tvaru ohryzku jsem zahrabala do písku jak prostoduchá pštrosí matka hýčkala tři svá jezulátka tajila básně v notýsku po čase však i ohryzek dala jsem tomu co mě sbalil - tišící lék zpět krev mi nalil to málo co mi zbylo pak (snad jen pár semen) snědl pták však v semeni se nové rodí kde hlína která dobře plodí a srdce bylo dítětem šlo světem dál a samo znova chrlilo proud - dál samá slova leč vyrostlo a sílelo zhojilo co dřív bolelo tak jsem je dala naposledy - žár srdeční však hubí ledy dnes pod žebry mám mozaiku jak obraz co mě nespojí - každý ten kousek miluji každý ten kousek miluji...

16 názorů

Ne,blboun nejapný ;)

BigBivoj
15. 07. 2009
Dát tip
já jsem z toho jelen, letadlo nebo Aleš ?

trošku mi tu chýba tej tvojej povestnej atmosféry...zdá sa mi to také účtovnícke...vyratavajúce vlastnú minulosť...alebo resp. niečo s nej...ale napriek tomu že to nemá atmosféru (môj subjektivný pocit) napriek tomu hodnotím kladne.

Štírka
15. 07. 2009
Dát tip
abs souhlas s Dianou :) a T*

hlavně, že má IQ!

a víš jak to pomohlo? už je zase jako tykev :))))))))))

srdce ve tvaru ohryzku jsem zakopala do písku

no a já tuplem ne - s rampouškem na aljašce?

BigBivoj
15. 07. 2009
Dát tip
nevím kde jsem

to je hezké*

Adamova Eva
15. 07. 2009
Dát tip
*o)

Tipuju,neb si to zasloužíš

macecha
15. 07. 2009
Dát tip
zpověď, to znám .... T***

Diana
15. 07. 2009
Dát tip
Vím, rozumím...

Inspirace naším včerejším povídáním, vždyť víš...

Diana
15. 07. 2009
Dát tip
Něco jako bilance? Dojemné, velmi lidské T****

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru