Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Šance

15. 07. 2009
7
32
1596

Konkurz na refrén. Gratuluji vítězi. Na jeho vlastní žádost uvedu autorství okamžikem podepsání smlouvy.

Být jednou duší v jednom těle má lásko mít pro sebe celé nejčistší dlažbou vydlážděné okolí to by se nám moc nelíbilo to by se lásko plytce žilo oč je nám lépe když to občas zabolí ref: píšeš mi list musím ho číst v něm abych víc tě držela loudíš a to se nedělá měl´s dávno chlap být teď se trap že naše šance malá je projít až branou od ráje ááá jééé... hodinka černá kašli na ni to radši běž rozestlat k spaní budeš mít zas tu kliku že se ti v něm zdám jen lásko nevěř na chyméry že zadusíme bez oděry hlas ze dna nitra: tebe sotva já se vzdám ref: píšeš mi list musím ho číst v něm abych víc tě držela loudíš a to se nedělá měl´s dávno chlap být teď se trap že naše šance malá je projít až branou od ráje ááá jééé... rozumu víc to cesta není sbalme to hloupé představení s představou tajně sami mazleme se dál jednou jsme dostali co chtěli příběh se odehrál byl celý tak buďme rádi lásko že se vůbec stal ref: píšeš mi list musím ho číst v něm abych víc tě držela loudíš a to se nedělá měl´s dávno chlap být teď se trap že naše šance malá je projít až branou od ráje ááá jééé...

32 názorů

Fiona1
16. 07. 2009
Dát tip
já do ní vidím pane Dokonalý Nováku, zjevně si myslíte, že vám všechno projde, zameťte si před vlastním prahem (jistě víte o čem je řeč) :-))))) !

milá paní Krasoňová, řiďte se vlastní větou "Myslím,že když do oné věci člověk nevidí, neměl by se vyjadřovat"

Fiona1
16. 07. 2009
Dát tip
Bože můj, proč někteří autoři neustále útočí, to mi pořád nikdo nevysvětlil. Myslím,že když do oné věci člověk nevidí, neměl by se vyjadřovat. A pokud vím, tak pan Novák před chvilkou, kdy psal tuto směšnou poznámku (navíc nepochopitelně na komentář k dílu) Jarmilu sám prosim o začlenění refrénu do díla. Vybavuje se mi zde jen jedno přísloví....Tonoucí se stébla chytá....uřažená ješitnost zde jen vzkvétá. :-))))

Můra73
16. 07. 2009
Dát tip
Tip jsem dala, protože text mi za něj stál. Komenty jsem si četla později.

Diana
16. 07. 2009
Dát tip
Lidi, život je krátký a plný nepříjemností. Nedělejte to horší! Co to celé označit za politováníhodné nedorozumění a obrátit list??? (Stejně to tak nakonec dopadne, tak proč ne hned a zachovat si "glanc a šťávu"? ;-)))

papouch
15. 07. 2009
Dát tip
ten spam 59 - 67 máš u sebe v koši

Už mě ten výslech přestává bavit! Nejsem nikomu povinná skládat účty. Trvám na vrácení devíti děl: Okřídlenky 59 - 67!

Rabb
15. 07. 2009
Dát tip
tak vyhlaš kolo soutěže znovu.. ..to by bylo nejjednoduší, ty nebudeš za plagiátory, aleš i my tu nebudeme dělat dusno. aleši, proč ty vůbec nesouhlasíš s uveřejněním?

nešlo - byl a je jediný účastník, což není ten důvod, jestli jsi schopen chápat podstatu sděleného

papouch
15. 07. 2009
Dát tip
tobě se líbí každá debilovina rým jablíček-rohlíček považuješ za geniální hlavně, že sis ucintnul .-))

mně se to líbi a to hodně

Rabb
15. 07. 2009
Dát tip
no stačí.. ..a nešlo by dát do toho refrénu refrén někoho jinýho? nebo byl aleš jediný účastník?

Ráda, když zdvořile žádáš: Jsme s a-n uváděni na koncertech přítelkyně šansoniérky jako spoluautoři některých mých písní, na nichž se a-n určitým procentem podílel. Mentalita a-n spočívá v nepředvídatelném chování, kdy mi text na osobní požádání napíše a pošle, aby následně z předstírané skromnosti (jiný důvod mi nesdělil), odmítal své autorství v můj prospěch. To z ohledu svých vlastních zásad odmítám. NIKDY jsem nezveřejnila jeho jméno bez jeho souhlasu. Že nejsou písemné, nebylo v minulosti překážkou. Mohl sis všimnout, že po včerejším zaslání refrénu jsem v prologu uvedla jeho autorství. Na ohrané požádání o vyjmutí jeho jména (ohleduplně jsem použila nick alfonso) jsem provedla změnu, která trvá. Nicméně v soukromé potyčce uváděl sérii nových požadavků, výše zmíněného charakteru. Vzhledem k tomu, že když jsem v nedávné minulosti, naposledy včera, přistoupila na storno jeho účasti na společných textech, obratně vždy změnil svůj názor ve svůj prospěch, považovala jsem jeho chování za neadekvátní a nehodlala dělat další ústupky. Ráno již publikoval na hlavní straně výrok, který poškozuje moji pověst. Veškerou korespondenci stran jeho osobního sporu mám zde. Nehodlám se o ni s nikým dělit, pouze pokud to bude situace vyžadovat, s kompetentní stranou. Stačí? Musí. Neplánuji pokračovat.

Rabb
15. 07. 2009
Dát tip
mno.. tak mi to vysvětli, jarmilo.. stačí stručně.. nebo ti za to nestojím?

ve skutečnosti publikuješ bez mého souhlasu pod svým jménem mé texty. Co v tom má kdo hledat za hloubku?

r: Podívej, přijmi dobrou radu: přestaň se mísit do věcí, o kterých nemáš žádnou reálnou představu, jak ve skutečnosti běží. PS: Komentuj literární úroveň mých děl - to ti přísluší.

fakt se těším :o)

Rabb
15. 07. 2009
Dát tip
to, že aleš nesouhlasí s ueřejněním JEHO textu chceš thnout k soudu? ach jo, dnešek je na písmáku revoluční.. ráno armin a narvah, zbytek dne vy dva.

Rabb
15. 07. 2009
Dát tip
tak trestní oznámení, oká.. vyřiďte si to.. ale nedělejte si tadyk z toho pídkoviště.. ..a co si to dovoluji? komentuju věci, jak je tadyk vidím.

to se těším :o)

r: Co si to dovoluješ, člověče? Tato kauza skončí trestním oznámením! Už toho mám akorát dost!

Rabb
15. 07. 2009
Dát tip
mám své slabé chvilky, bivoji.

BigBivoj
15. 07. 2009
Dát tip
to se ti povedlo Rabbe :))))

Rabb
15. 07. 2009
Dát tip
popr.., proč milenko.. jsem chtěl napsat jarmilo.. sorry.

Rabb
15. 07. 2009
Dát tip
milenko, ty se necítíš, že bys aspoň trochu v koutu duše mohla ukrást něčí nápad? a je tak těžký něco takovýho piznat.. a první verzi stáhla, aby uražený (asi právem) aleš měl klid a my taky? refrén si vymysli sama, grafomanka jsi přece dostatečně velká.

dokud nezmizí refrén z prvního dílu, budu na to poukazovat.

Rabb
15. 07. 2009
Dát tip
proč to píšeš i sem, aleši? snad je to bez refrénu, ne?

papouch
15. 07. 2009
Dát tip
JSI NORMÁLNÍ ??? okamžitě přestaň blbnout, Písmák není tvůj blog

Moosová krade přes můj výslovný nesouhlas používá část mého textu ve své písni Šance pro... a je na to hrdá.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru