Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Otevřený dopis raabovi a spol

15. 07. 2009
0
6
671

Okamžitě vrať můj příspěvek kam patří!!!! Zatímco se ti pářu s odpovědí, děláš si zde neomezeně a bezdůvodně, vlastní svévolí, co chceš. Ze zkušenosti, aby se mi neodpojil server před odesláním díla, si je kopíruji. Přesto toto chování nezůstane bez následků, pokud nedojde k okamžité nápravě.

Ráda, když zdvořile žádáš: Jsme s a-n uváděni na koncertech přítelkyně šansoniérky jako spoluautoři některých mých písní, na nichž se a-n určitým procentem podílel. Mentalita a-n spočívá v nepředvídatelném chování, kdy mi text na osobní požádání napíše a pošle, aby následně z předstírané skromnosti (jiný důvod mi nesdělil), odmítal své autorství v můj prospěch. To z ohledu svých vlastních zásad odmítám. NIKDY jsem nezveřejnila jeho jméno bez jeho souhlasu. Že nejsou písemné, nebylo v minulosti překážkou. Mohl sis všimnout, že po včerejším zaslání refrénu jsem v prologu uvedla jeho autorství. Na ohrané požádání o vyjmutí jeho jména (ohleduplně jsem použila nick alfonso) jsem provedla změnu, která trvá. Nicméně v soukromé potyčce uváděl sérii nových požadavků, výše zmíněného charakteru. Vzhledem k tomu, že když jsem v nedávné minulosti, naposledy včera, přistoupila na storno jeho účasti na společných textech, obratně vždy změnil svůj názor ve svůj prospěch, považovala jsem jeho chování za neadekvátní a nehodlala dělat další ústupky. Ráno již publikoval na hlavní straně výrok, který poškozuje moji pověst. Veškerou korespondenci stran jeho osobního sporu mám zde. Nehodlám se o ni s nikým dělit, pouze pokud to bude situace vyžadovat, s kompetentní stranou. Stačí? Musí. Neplánuji pokračovat. Tento veřejný dopis smažu po Tvém přečtení.

6 názorů

zaujímavé... keď niekomu píšeš otvorený dopis, tak aspoň napíš jeho nick správne... "Přesto toto chování nezůstane bez následků, pokud nedojde k okamžité nápravě." - a čo spravíš? Uverejníš nových 50 okřídlenek pre zmenu o raabovi?

okamžitě ať sem ten, kdo je smazal, vrátí Okřídlenky 59 - 67!!!!

papouch
15. 07. 2009
Dát tip
jarmilo přestaň už blbnout vážně, nikdo není zvědavý na tvé šílené úlety a výlevy a opakuju to počtvrté
PÍSMÁK NENÍ TVŮJ BLOG

Rabb
15. 07. 2009
Dát tip
ach jo.. ..cos to psala o těch mých reálných představách? já ti smázl jedno dílo, prosím.

to máš vést v patrnosti ty, když mažeš

Rabb
15. 07. 2009
Dát tip
přečetl jsem.. co že jsem ti smázl? až na toho "hajzla"?

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení

© Dobrý spolek

Nahoru