Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Náhoda

16. 07. 2009
5
9
787
Paletou barev Ředěnou krví I když není důvod Zabíjíš život Dočista cynicky Iniciativně rozbaluješ Svitek starého plátna Raději couváš Ámen z úst nezazní Čeho se bojíš?

9 názorů

Norsko 1
16. 07. 2009
Dát tip
mmch, aleši, jaké s ním máš úmysly

za reklamní kampaň děkovat nemusíš

Tak si s tou vlčí mlhou raď sám - mimochodem jí trpíš celoživotně, tak mě do toho netahej - Rabb v komentáři uvádí zcela jednoznačně, že text přesune do koše ráno - obrať se NA NĚHO! Já nemám důvod pro tebe hnout už prstem. A hlavně už přestaň vyřvávat, že ten refrén je tvůj. Krátce byl! - i když, nejsem si jistá, že ti k pochopení sdělení stačí iq.

možná mám vlčí mlhu, ale u díla Šance pro...je refrén pořád jen ten můj. Zruš ho a bude klid.

Víš co, Ty jeden z prvních řádků? Tohle si vyřiď s panem Rabbem - včera slíbil, že dílo s Tvým povedeným psychopatickým refrénem smaže - myju si ruce. Já jsem refrén nahradila novým (hravě), bez tebe se v dalším soukromém i tvůrčím životě naprosto bez obtíží obejdu a jestli se musíš o mě aspoň otírat, ať posílíš své upocené ego, mě je to už šumák. Každá publicita dobrá - ta negativní ještě lepší, lépe se pamatuje, ty geniální tvůřče propagace!

už toho nechat musí někdo jiný...hájím své právo.

Diana
16. 07. 2009
Dát tip
Aleš - co už toho nechat? Ze všeho nejvíc mi to celé připomíná batolata na písku, jak se mlátí kyblíčkama...

Moosová krade přes můj výslovný nesouhlas používá část mého textu ve své písni Šance pro... a je na to hrdá.

mylunka
16. 07. 2009
Dát tip
sebe?..

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru